Beauty & Body


Kruitmolen 13 1184 VX Amstelveen
0204967308 Klik om te bellen

Over Beauty & Body

Beauty & Body aan de Amstel is een kleine praktijk in het buitengebied van Amstelveen, op de grens van Ouderkerk aan de Amstel. De praktijk is zowel per auto als fiets gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. U kunt, uitsluitend op afspraak, op werkdagen tijdens kantooruren terecht, in overleg soms 's avonds.

Eigenaresse Ingrid Bense is een VAKOS-opgeleidde Stivas- gediplomeerde schoonheidsspecialiste met als specialisaties acnehuiden en visagie. Haar passie ligt echter bij het masseren en het aanbod van massagetechnieken en sportverzorging zal zich in de toekomst dan ook blijven uitbreiden. Als VOMAS/NESPG/VOS opgeleidde sport- en massagetherapeut aangesloten bij de NGS en de Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs. Ook heeft Beauty & Body een SCAS certificering voor zowel behandelingen uiterlijke verzorging als massages. De hieraan verbonden AGB codes staan geregistreerd bij Vektis en daarmee is het, afhankelijk van uw verzekering, mogelijk voor sommige behandelingen een vergoeding aan te vragen.

Beauty & Body is tevens aangesloten bij het kwaliteitsregister Netwerk Massage bij Kanker

U kunt bij Beauty & Body terecht voor diverse gezichts-, lichaam- en manicurebehandelingen en veel verschillende massagetechnieken zoals klassieke-, Aqama®-, stoel-, en sportmassage, shiatsu, voetreflexzonetherapie, lymfedrainage, hotstone- en bindweefselmassage. Ook gespecialiseerde Masage bij Kanker is sinds januari 2022 mogelijk.

Via de website zijn alle benodigde producten voor thuisgebruik verkrijgbaar. De gevoerde merken zijn Tyro, Henriëtte Faroche, Courtin, Atamé, JPR, EZflow, Make- up Studio en PuiPui. Tevens kunnen van diverse merken massage- olieën, EHBO en (sport-) verzorgings-artikelen, hygiënische en desinfectiematerialen, kwastensets, manicure-en pedicurebenodigdheden, (cosmetica-) verpakkingen en vele andere accessoires geleverd worden.

Beauty & Body levert ook bedrijfsmassages en tevens is massage en/of sportverzorging op locatie mogelijk.Let op: voor massage op locatie geldt een minimum van 4 uur.

Foto's

Beauty & Body in het kort

Soort(en) massage

Aqama & Lymfedrainage
Babymassage
Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Deep Tissue
Gezichtsmassage
Handmassage
Hot Stone massage
Klassieke massage
Lymfedrainage
Manuele lymfe drainage
Massage therapie
Medical- en lymftaping
Ontspanningsmassage
Shiatsu
Sportmassage
Sporttherapie
Stoelmassage
Stoelshiatsu
Triggerpointtherapie
Voetmassage
Voetreflexmassage
Warm waterkussen massage
Zwangerschapsmassage

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Certificeringen

Sportmassage NGS

Blessurepreventie

Stoelmassage

Tapen

Voetbalmedisch symposium

Ketenzorg

Voetreflexzonemassage

Voetreflexzonemassage

Manuele Lymfedrainage

Massage NESPG

Mentale training

Therapeutenopleiding 1

Therapeutenopleiding 2

Therapeutenopleiding 3

Therapeutenopleiding 4

BHV/AED

Pathologie

Stivas

Vakos

Shiatsu

Aquamamassage

Speciële Sportverzorging

Bewegingsleer

Sportmassage NESPG

Bindweefselmassage

Onze locatie

Logo Beauty & Body

Beauty & Body

Beauty & Body


Kruitmolen 13 1184 VX Amstelveen
0204967308 Klik om te bellen