Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Egidiusstraat x
    1055 GK Amsterdam

massageamsterdam

Ont-spannen……het woord zegt het al……laat alles los wat aangespannen is.

Tijdens een Ontspanningsmassage lig je heerlijk op een comfortabele massagetafel. Voordat ik met de massage begin, wil ik graag van je weten, of je puur voor ontspanning komt of dat er ook pijnlijke plekken zijn, die wat extra aandacht vragen.

De massage is een afwisseling van zachte en stevige strijkingen en na een paar minuutjes merk je dat je hoofd leeg wordt, dat je nergens meer aan denkt en een beetje wegzweeft van de tafel.
1 tot 1,5 uur is een prima tijd voor een volledige massage. Ik masseer met warme amandelolie voor extra ontspanning.

Je functioneert beter na een goede massage. De energie is opgeladen en je kunt de wereld weer aan. Een massage puur voor de ontspanning is heerlijk. Het is goed om even tijd voor jezelf te nemen.

Je kunt natuurlijk ook een massage nemen, omdat je het gevoel hebt dat er iets vast zit in je lijf. Spieren die te lang strak gespannen zijn gaan pijn veroorzaken. Pijn in de nek, schouders, rug, kuiten, migraine enz enz. Veel mensen lopen ermee door totdat ze elke dag pijn hebben. Het is natuurlijk beter om net ietsje eerder met het lijf aan de slag te gaan. Maar hoeveel last je ook hebt, het is meestal op te lossen. Een massage kan wonderen doen.

Gun je zelf een heerlijke massage en maak snel een afspraak.
Deze masseur in het kort

Massage aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Ontspanningsmassage

Werkzame personen

  • Man