sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Achterstraat 3
  4911 AX Den Hout
 • 06-53798082

2PB Bedrijfsmassage en Consultancy

2PB is in de mogelijkheid om meerdere soorten massage aan te bieden zoals sportmassage, hotstone massage, LYPOSSAGE, manuele lymfedrainage en stoelmassage.

SPORTMASSAGE
Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen terug te dringen. De afvalstoffen die vermoeidheid, pijn en kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding van de spieren waardoor de stofwisseling positief wordt beïnvloed en de kans op blessures wordt verkleind.

HOTSTONE MASSAGE
Het is een dieptemassage van de huid en spieren met warme stenen. Deze vulkanische stenen (basalt) kunnen de warmte lang vasthouden omdat het een hard gesteente is met een hoge dichtheid. De temperatuur van de stenen ligt tussen de 45ºC/50ºC en heeft een holistische werking omdat de massage de lichaamstemperatuur verhoogd. Hierdoor ontstaat een warm en behaaglijk gevoel van welbevinden.

LYPOSSAGE:
Deze massage maakt het lichaam strakker en geeft een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap heeft een Lypossage behandeling nodig. Het beste resultaat zal bereikt worden na een kuurbehandeling van minimaal 10 keer. Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder. Lypossage geeft geestelijk en lichamelijk, letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel

MANUELE LYMFEDRAINAGE
Deze behandeling reinigt en stimuleert het hele lichaam en vermindert de kans op ziektes. Tevens kan een lymfedrainage een vochtophoping als gevolg van een (sport)blessure of medische ingreep sneller doen afnemen met een voorspoediger herstel als resultaat. Ook stress en chronische vermoeidheid kunnen met deze behandeling bestreden worden. Bij manuele lymfedrainage zorgt een combinatie van subtiele aanraking van de huid en een hele lichte druk voor de stimulans van het lymfestelsel. Het is totaal niet pijnlijk. Daarom is deze behandeling ook zeer geschikt voor mensen met fibromyalgie, posttraumatische dystrofie, chronische vermoeidheid en mensen met migraine.2PB Bedrijfsmassage en Consultancy in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

 • Babymassage
 • Bedrijfsmassage
 • Hot Stone massage
 • Sportmassage
 • Stoelmassage
 • Zwangerschapsmassage

Werkzame personen

 • Vrouw