sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Santhorstlaan 24
    2242 BG Wassenaar
  • 0623680106

If you need two hands, praktijk voor shiatsu

Medish Shiatsu Namikoshi is ontwikkeld in Japan en gebaseerd op de Westerse en Traditionele Chinese Geneeskunde, Natuurgeneeskunde en Shiatsu. Ik ben een gecertificeerde (medisch) Shiatsutherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de natuurlijke geneeskunst (NWP). De NWP is een organisatie van zelfstandige, professionele beoefenaars van natuurgeneeswijzen. Check uw polis.

Doel van Shiatsu is om het zelfgenezend vermogen te bevorderen, ter ondersteuning bij: pijnklachten, bij gewichtschommelingen, bij chronische aandoeningen, bij het herstellen van functie en beweging, hormonale, neurologische en psychische klachten.

De diagnostiek is vanuit de Westerse visie, maar ook vanuit de Chinese visie, zoals Horen, Zien, Ruiken, Voelen, Pols en Tongdiagnostiek.
Hoe komt iemand binnen lopen, wat voor kleur gelaat of waar bevinden zich de rimpels, wat is de geur. of de smaak. Al deze kenmerken zijn verbonden aan de vijf elementleer (en hun organen)

Gedurende vele jaren aan de Dutch Shiatsu Academy onderwezen in verschillende vakken op het gebied van Welzijn en Gezondheid. Ik ben zeer geinteresseerd in de rol van voeding op het welbevinden van het lichaam. Zie website.If you need two hands, praktijk voor shiatsu in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Massage op evenementen:

Ja

Soort(en) massage

  • Shiatsu

Werkzame personen

  • Vrouw