Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Jachtlaan 310
    7312 GV Apeldoorn
  • 055-3556903

Sportmassage Eerland

Sportmassage voor iedereen!
Voor iedereen die intensieve lichamelijke inspanning levert op sportief gebied, maar ook op het werk, als klusser of in de tuin, geldt dat een (regelmatige) massage bijdraagt aan betere prestaties en een sneller herstel.

 

Triggerpointbehandeling

 

Triggerpoints worden veroorzaakt door “verkrampte” spiervezels, waarbij de rest van de spier normaal blijft functioneren. Triggerpoints geven vaak een uitstralende pijn of een bewegingsbeperking. Door een triggerpoint te behandelen wordt de verkramping opgeheven en verdwijnt het uitstralende effect. Triggerpoints zijn vaak goed zelf te behandelen en de triggerpoint behandelaar kan u hierin coachen.

 

Herstelbevorderende massage

 

Deze massage is gericht op het onderhouden en verbeteren van de conditie van uw spieren. De massage vergroot de doorbloeding in uw spieren, waardoor afvalstoffen sneller afge­voerd en voedingsstoffen sneller aangevuld worden. Dit heeft als gevolg dat u na een inspanning of blessure sneller herstelt. 

U bent uitbehandeld bij de fysiotherapeut, maar nog niet voldoende hersteld om weer te gaan sporten? Behandeling door een fysiotherapeut was niet nodig maar u heeft toch behoefte aan ondersteuning bij uw herstel? De sportmasseur kan u verder begeleiden tot volledig herstel heeft plaatsgevonden, bijvoorbeeld door:

þ  het aanbrengen van een corrigerende tape;

þ  het aanbrengen van een herstelbevorderende kinesiotape;

þ  aanreiken en adviseren van oefeningen;

þ  het coachen met betrekking tot het zelf behandelen van triggerpoints.

 

Ontspanningsmassage

 

 

Met deze massage wordt alle spanning uit uw spieren gemasseerd. De sportmasseur kan stress wegmasseren uit bijvoorbeeld uw nek, rug of schouders. Een regelmatige massage van het gehele lichaam zorgt ervoor dat u zich ontspant en uw spieren soepeler worden waardoor klachten minder snel terugkomen en uw houding en beweeglijkheid verbeteren. Door het gebruik van speciale olie ontspant u zelfs nog meer.


Foto's van Sportmassage EerlandSportmassage Eerland in het kort

Massage aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Massage op evenementen:

Ja

Soort(en) massage

  • Klassieke en energetische massages
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Triggerpointtherapie
  • Zweedse massage

Werkzame personen

  • Man