sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Mauritsstraat 3
    4905 AL OOSTERHOUT NB
  • 06236780
  • Website

Relaxxforyou

Neem de tijd om te ontspannen en zo te ervaren wat een heerlijke massage voor jou kan betekenen. In een veilige omgeving waar niets hoeft, waar niets moet en waar je jezelf kunt zijn. Het is wel belangrijk dat je zelf je grenzen aangeeft, zowel in het dagelijkse leven als tijdens een massagesessie. Als iets niet prettig voelt, of juist wel, geef dat dan ook aan. Je voelt zelf wat je lichaam op dat moment nodig heeft.

Vooraf is er een “intakegesprekje” waarin jij je wensen kenbaar kunt maken. Bijvoorbeeld waar je juist wel of niet gemasseerd wilt worden, welke massagevorm en hoelang, enz. Je kunt hierbij kiezen uit een rug, schouder en nek massage waarbij deze delen afwisselend gemasseerd zullen worden of je kunt kiezen voor een totale lichaamsmassage waarbij ook de armen, benen, voeten, handen en het hoofd gemasseerd worden. Uiteraard kun je ook tijdens het “intakegesprekje” aangeven dat je een totale lichaamsmassage zónder voeten of handen wilt, dan wordt de rest van het lichaam langer gemasseerd, eigenlijk is alles mogelijk.

Zodra de massage is begonnen is het beter om niet meer te praten zodat je de kans krijgt naar een diepere ontspanning te gaan. Na de massage blijf je nog heel even liggen. Daarna help ik je van de massagetafel.

Dit alles vindt plaats in een nette, schone, sfeervolle ruimte.

Voor informatie en/of een afspraak kunt u mij altijd vrijblijvend bellen op:

06-23436780

Met vriendelijke groeten,
Stephan Kuijten


Er zijn 2 vormen van massages waaruit je kunt kiezen, te weten:

Ontspannende massage:

Een ontspannende massage is een massage met gebruik van geurende massage olie. Er wordt gebruik gemaakt van een tussenstof, massageolie, om over de huid te kunnen glijden. De ontspannende massage bestaat vooral uit effleurages. Deze vorm van massage zorgt ervoor dat je jezelf lichamelijk en geestelijk weer fit voelt. Bij deze vorm van massage wordt geen gebruik gemaakt van knedingen en fricties, maar veelal alleen effleurages. Dit zijn zachte strijkingen over de huid. Ik ben een fysiotherapeut in opleiding dus ondanks de relatief “lichte” massage weet ik wel de pijn- en of knelpunten te vinden en te behandelen.

Prijzen:

Rug, schouders, nek

25 minuten: € 20,00
50 minuten: € 35,00

Totale lichaamsmassage

60 minuten: € 40,00


Sportmassage:

Een sportmassage is gericht op het onderhouden van de conditie van je spieren. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage is het mogelijk afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren en voedingsstoffen toe te laten, wat een sneller herstel mogelijk maakt. Of je nu sport op recreatief niveau of hoger, een regelmatige massage draagt bij tot hogere prestaties en sneller herstel tussen de trainingen door. Ook kunnen blessures in een vroeg stadium worden ontdekt en behandeld.

Deze massage is intensiever dan een ontspannende massage en kan op bepaalde momenten gevoelig zijn, dit is enkel en alleen het teken dat de massage zijn werk doet.

Prijzen:

Rug, schouders, nek

25 minuten: € 25,00
50 minuten: € 40,00

Totale lichaamsmassage

60 minuten: € 45,00

Alle prijzen zijn inclusief gebruik van olie en handdoeken.Relaxxforyou in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Ja

Soort(en) massage

  • Hot Stone massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Tapen en Bandageren

Werkzame personen

  • Man