sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Eva Besnyostraat 23
    1087 KG Amsterdam IJburg
  • 0621885858

Sandra Schut

ZWANGERSCHAPSMASSAGE
Tijdens de zwangerschap vinden er veel veranderingen plaats in het lichaam. Door de groei van het kindje verplaatst het zwaartepunt van het lichaam en komt er meer spanning te staan op de rugspieren, schouders en nek.

De zwangere vrouw ligt gedurende de massage op haar rug en wordt ondersteund door hydrowave kussens. Deze kussens zijn gevuld met water op lichaamstemperatuur. De warmte zorgt voor ontspanning van het zenuwstelsel en de spieren. Tijdens de massage worden de benen, rug, armen, schouders, buik en hoofd gemasseerd.

Zwangerschapsmassage:
- Verlicht pijn in de spieren en pezen die het extra gewicht dragen
- Biedt verlichting bij constipatie en maagzuur door de totale ontspanning.
- Stimuleert de orgaanfuncties
- Zorgt voor beter doorbloeding van de huid
- Vermindert vochtophoping in benen en enkels

De zwangerschapsmassage duurt 60 minuten en kost € 50,-. De massage wordt gegeven aan vrouwen vanaf 16 weken en alleen wanneer en geen complicaties zijn. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met onze gediplomeerde zwangerschapsmasseuse kunt u contact opnemen met Sandra Schut.

BABYMASSAGE
Babymassage is een leuke en gezellige manier om contact te maken met je baby. Door massage kun je de band tussen jou en je baby versterken en je kunt de lichaamstaal van je baby beter leren verstaan.

Met massage activeer je zowel je eigen zintuigen als die van je baby, waardoor je intuïtief aanvoelt wat goed is voor je baby. Bovendien kan massage de weerstand tegen ziektes verhogen, een beter slaapgedrag bevorderen en verlichting geven bij darmkrampjes en overstrekken. Tijdens deze cursus leer je stap voor stap je baby een gehele lichaamsmassage te geven. Ook is het meteen een mooie gelegenheid om na de geboorte van je baby ervaringen uit te wisselen met andere ouders. Tijdens deze cursus komen ook onderwerpen als basisbevestigend dragen, babyyoga en massageoliën aan bod.

De gehele cursus bestaat uit 4 wekelijkse bijeenkomsten van 5 kwartier. De prijs hiervoor is € 75,- inclusief massageolie, reader, koffie en thee. Om de cursus voor de baby's zo aangenaam mogelijk te maken, houd ik de groepjes bewust beperkt. Er kunnen maximaal 6 baby's met elk 1 ouder/verzorger deelnemen.
De cursus wordt iedere donderdag (11.00 uur tot 12.15 uur) gegeven bij: Life & Kicking, fitness and healthcare, Eva Besnyöstraat,29, Amsterdam IJburg.

Ik heb mijn opleiding voor docent babymassage gevolgd bij Holos Academie voor massage-therapie te Utrecht.


Foto's van Sandra SchutSandra Schut in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Babymassage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Zwangerschapsmassage

Werkzame personen

  • Vrouw