sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen

Sportmassage Silvie

Mijn naam is Silvie Timmers en ben woonachtig samen met mijn man in Swalmen. Na mijn middelbare school ben ik de bacheloropleiding tot HBO-verpleegkundige gaan doen. Enkele jaren later ben ik gestart met de master tot Physician Assistant en ben als Physician Assistant werkzaam in het ziekenhuis.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten. Ik houd van wielrennen en in de wintermaanden fiets ik virtueel op Zwift en doe ik aan krachttraining. Als sporter heb ik regelmatig te maken gehad met blessures of spierklachten. Ook in mijn dagelijks werk merk ik dat door werk of stress je behoorlijk last kan hebben van (spier)spanningen welke kunnen leiden tot allerlei klachten. Symptomen vroegtijdig herkennen en aanpakken helpt om problemen of blessures in een later stadium te voorkomen. Om die reden ontstond bij mij de wens de opleiding tot sportmasseur te gaan volgen om op die manier het welzijn van sporters en niet-sporters te bevorderen.

Ik heb inmiddels de opleiding Sportmassage afgerond. Omdat ik het belangrijk vind om up-to-date te blijven en mijn vaardigheden wil blijven ontwikkelen, ben ik momenteel als student-lid aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Het NGS is de leden-, branche- en examenorganisatie van en voor alle sport-, sportzorg- en wellnessmasseurs in Nederland. Mijn streven is om in 2021 ook mijn NGS-diploma Sportmasseur te behalen. Tevens heb ik de cursussen ontspanningsmassage, hoofdpijnmassage en stoelmassage afgerond.

Tijdens de opleidingen ben ik steeds enthousiaster geworden over het vak masseren en heb ik gezien wat een massage kan betekenen. Om die reden ben ik dan ook mijn eigen praktijk begonnen in Swalmen, gelegen nabij Roermond. Ik hoop ook jou binnenkort in mijn praktijk te mogen verwelkomen!


Foto's van Sportmassage SilvieSportmassage Silvie in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Hoofdpijnmassage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Stoelmassage

Werkzame personen

  • Vrouw