sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Sint Jorisweg 48
    3311 PL Dordrecht
  • 06- 84885620
  • Website

Doula-Sophia

Tantra massage in Dordrecht

Bij de tantramassage ontvang je liefdevolle aanraking om je levensenergie te laten stromen. De stroming van vitale levensenergie maakt je vrij en ontspannen.
Deze massage is gericht op de doorstroming van jouw levensenergie, zodat jij helemaal verbonden bent met je lichaam en ziel. De massage leert je om jezelf ´vrij te geven´, de controle los te laten. Je hoeft alleen maar te genieten en te ontvangen. In de massage is er veel intimiteit en zachtheid. De aanraking is gericht op verbinding met jouw gevoel, jouw lichaam. Als er gevoelens vrij komen, ben ik daar om je daarin te begeleiden. Alles mag er zijn.

De massage is op een zachte matras op de grond. Tijdens deze massage zijn we ontkleed. Je hoeft niets te doen, alleen maar ontvangen. Wij doen professionele tantra massages.
Vooraf bespreek ik met je het verloop van de massage en kan jij je vragen stellen. Prima als je vooraf je vragen via email of whatsapp wil stellen en informatie wil ontvangen.

De massage is op afspraak en kan worden gereserveerd per email ; sophie@doula-sophia.nl of per whats app. Heb je behoefte aan contact vooraf? Stuur dan even een bericht, zodat ik je kan antwoorden.
De massage duurt 1,5 uur en kost 150 euro.

– Als dit je eerste tantra massage is, is het natuurlijk prima als je wil dat jij of ik een slip aanhoud. Dit bespreken we voor de massage.

-- website: https://doula-sophia.nl/?page_id=88
– email : sophie@doula-sophia.nl
– whatsapp: 06- 84885620


Doula-Sophia in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Tantra (professioneel)

Werkzame personen

  • Vrouw