sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Rozenstraat 13
    1441 HV Purmerend
  • 0627574800

Sportmassage Purmerend

Wie zijn wij?
Sportmassage Purmerend bestaat uit 2 masseurs; Marcella Sjollema (v) en Tamar van Tiel (m). Eerstgenoemde is ook oefentherapeut Mensendieck, bekkenoefentherapeut en slaaptherapeut. Tamar is personal trainer en student fysiotherapie. Onze kennis van onder andere het menselijk lichaam en ervaring reikt daarom verder dan de doorsnee masseur.

Waarom spieren vast kunnen gaan zitten.
Spieren kunnen strak aan voelen en pijnlijkworden door diverse oorzaken. Bureauwerk is vaak een oorzaak. Te lang in dezelfde houding zitten is nu eenmaal niet goed voor het lichaam. Overbelasting, pijn, te weinig slaap, stress, kunnen allemaal oorzaken zijn van hoge spierspanning. Hoge spierspanning kan weer leiden tot pijn, zoals hoofdpijn en rugpijn. Vaak is er sprake van een spierdysbalans en van een vicieuze cirkel. Massage kan helpen om deze te doorbreken en je op weg te helpen naar meer ontspannen spieren zodat je weer makkelijker en soepeler kan bewegen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?
Natuurlijk kun je komen voor massage alleen. Een aantal van onze klanten komt eens per maand bijvoorbeeld voor een massage. Naast massage kunnen wij je ook andere diensten aanbieden zoals een behandeling oefentherapie waarin je je houding en beweging leert verbeteren,leert ontspannen en goed ademen. Je kan een oefenschema en een voedingsschema krijgen op verzoek.  Onze kennis en ervaring is groot. 

Marcella heeft een aantal specialisaties waaronder bekken- en lage rugklachten en chronische pijn. Een massage kan de pijn verlichten en je goed
op weg helpen. Bewegen en oefenen gaan dan vaak beter.

Last van stress? Soms lukt het niet meer om te ontspannen. Of om lekker te slapen. Ook dan kan een massage helpen. Massage kan een hoop spanning weg nemen.

Sportprestaties verbeteren als je spieren soepel zijn. Ook helpt massage om sneller te herstellen.

Mede vanwege onze uitgebreide kennis ben je bij ons in veilige handen. Persoonlijke zorg, betrokkenheid en enthousiasme staan bij ons voorop. Kom langs voor een stevige sportmassage of een weldadige ontspanningsmassage!

Tot ziens in onze fijne praktijk in Purmerend.
Foto's van Sportmassage PurmerendSportmassage Purmerend in het kort

Massage aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Massage op evenementen:

Ja

Soort(en) massage

  • Duo massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage

Werkzame personen

  • Man
  • Vrouw