sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen

Een portie aandacht

Een portie aandacht is aandacht voor jou. Omdat jij meer rust en balans verdient in je dagelijkse leven. Door jezelf te trakteren op een heerlijke massage of door mee te gaan naar buiten. 

In mijn praktijk bied ik verschillende soorten massages aan:

- ontspanningsmassage
- ayurvedische massage
- stoelmassage

Tijdens de zomer kun je ook langs komen op het strand voor een ontspannende stoelmassage! Bedrijfsmassages/stoelmassages op het werk en stoelmassages op jouw evenement zijn ook mogelijk. Meer informatie vind je op de website: https://eenportieaandacht.nl

Op dit moment masseer ik alleen vrouwen, als man kun je een afspraak maken wanneer ik jou ken of je via een bekende bent doorverwezen.

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben dus Marije Verstraten.

Als kind speelde ik veel buiten, in slootjes in de buurt vingen we kikkervisjes en in de zomers kampeerden we in Frankrijk met de tent. We zwommen in meertjes en riviertjes, en dwaalden door velden met lavendel. Ik was een flinke piekeraar, maar eenmaal buiten waren de zorgen weg.

Dat buitenmeisje stond tot een aantal jaar geleden mijlenver bij mij vandaan. Ik bracht het grootste deel van mijn tijd door op kantoor, typend achter een scherm. En hoewel ik hele lieve collega’s had, ging ik elke dag met minder plezier naar mijn werk. Ik had stress, kon mijn werk slecht loslaten en verlangde naar rust. Uit nieuwsgierigheid begon ik met een massagecursus. Dat vond ik zo leuk dat ik vervolgens een opleiding tot wellness masseur volgde. 

Van masseur tot natuurcoach.

Door het geven van massages kwam ik weer dichter bij mijn eigen gevoel en merkte ik dat ik het liefste niet meer binnen wilde zitten. Ik wilde er op uit. Ik volgde de opleiding tot Pedagogisch Natuurcoach en (her)ontdekte de kracht van de natuur. Dat ik toen nog geen koolmees van een pimpelmees kon onderscheiden was gelukkig geen drempel om te kunnen genieten van de buitenlucht.
In de afgelopen jaren heb ik geleerd hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen, liefdevol je grenzen te accepteren en jezelf rust te gunnen. Aandacht geven aan jezelf, omdat je er mag zijn. Of zoals ze bij een bekend shampoo merk zeggen “omdat ik het waard ben”. Daarom geef ik massages en neem ik je graag mee naar buiten.Een portie aandacht in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Ja

Soort(en) massage

  • Ayurvedische massages
  • Bedrijfsmassage
  • Ontspanningsmassage
  • Stoelmassage

Werkzame personen

  • Vrouw