Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Nierop 30
    2151 XJ Nieuw Vennep
  • +31651702739

Massagepraktrijk Falko

Neem een moment voor je zelf, Met je gedachten in een andere wereld en geheel tot rust komen, zonder daarvoor uren te moeten reizen naar een verre bestemming. Gun U zelf, en U lichaam , neem een heerlijke Ontspanningsmassage

mobil: 06 3765 0207

Sport en Ontspannings Massage of Stoelenmassage , voor jong en oud man en vrouw en betaalbaar voor iedereen.
Voor extra gemak kunt U de massage, ook in de avonduren, bij U aan huis te laten komen.
prijs: 45,00 volle uur. (komt wel extra kosten erbij)

Effecten van Massage

Dat massage onze geestelijke en lichamelijk gezondheid ten goede komt is onomstotelijk bewezen. Massage brengt niet alleen de geest tot rust, ook het lichaam zelf ontspan zich

De doorbloeding van de huid wordt bevorderd, waardo or de stofwisseling in de huid verbeterd wordt. Dode huidcellen schilferen af, de huid vernieuwt zich als het ware, zodat verouderingsrimpels minder snel zullen ontstaan. In feite worden door massage alle huidfuncties verbeterd.
Na een algehele ontspanningmassage voel je je niet alleen jonger, je ziet er ook jonger en gezonder uit. De bloedcirculatie wordt op gang gebracht, zodat afvalstoffen in het lichaam sneller en beter worden afgevoerd, daarnaast zullen de spieren zich ontspannen en in een betere conditie verkeren omdat ook de spierstofwisseling verbeterd wordt.

Overigens verbetert ook het weerstandsvermogen van het lichaam tegen infecties, en psychische weerstandsvermogen in alle opzichten! Regelmatige massages verbeteren eveneens de spijsvertering.
De effecten van massage zijn langdurig en soms spectactulair te noemen bij regelmatig te nemen.

De ontspanningsmassage is een heerlijk zachte massage met veel effleurages (zacht strijken over de huid) die aangevuld wordt met zacht geurende etherische olie.Door spanningen en stress van alledag staat het lichaam constant onder druk, en dit verzwakt het zenuwstelsel en beinvloed de lichaamsvochten.
Allerlei klachten kunnen het gevolg zijn, zoals hoofdpijn, arm of schouder klachten enz 


voor afspraak text of whatsapp. (ik probeer het zelfde dag u te contacten)Massagepraktrijk Falko in het kort

Massage aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Voetreflexmassage

Werkzame personen

  • Man