sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Hoge Akkers 11
    5554 GA Valkenswaard
  • 0639425148

Iris Bominaar - Praktijk voor Shiatsu

Voor een ontspannende shiatsumassage ben je welkom bij mij, Iris Bominaar, Praktijk voor Shiatsu, te Valkenswaard.

Shiatsu is een Japanse massagevorm die uitgaat van het oosterse idee dat je welzijn bepaald wordt door de energie die door je lijf stroomt. Een shiatsumassage brengt deze energie in balans: zo is de behandeling aangenaam voor lichaam en geest en goed voor je zelfgenezend vermogen.

In mijn opleiding tot shiatsumasseuse (Instituut voor Shiatsumassagetherapie - Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai) is deze massagetechniek gecombineerd met de theorie van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Vanuit deze basis pas ik op verschillende zones en acupunctuurpunten op je lijf die druk toe die voor jouw welzijn juist is en neem ik strekkingen en rotaties van ledematen op als onderdeel van je behandeling.

Ik geef de massage door je kleding heen, met mijn handen of vingers en eventueel met een elleboog of knie. Je ligt hierbij op een matras op de grond, zodat ik mijn lichaamsgewicht effectief kan gebruiken om de juiste druk te geven.

De shiatsu-ontspanningsmassage duurt 30 of 50 minuten. Vooraf bespreek ik met je eventuele wensen of aandachtspunten van jouw kant en ook of er nog bijzonderheden zijn waar rekening mee gehouden moet worden, zoals spataderen, kunstgewrichten, ontstekingen of zwangerschap.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een massage, dan ben je van harte welkom om een afspraak te maken. Je kunt bij mij terecht op maandag tot en met zaterdag en afspraken zijn zowel overdag als ’s avonds mogelijk.

Mijn contactgegevens staan weergegeven onder mijn logo.


Foto's van Iris Bominaar - Praktijk voor ShiatsuIris Bominaar - Praktijk voor Shiatsu in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Ontspanningsmassage
  • Shiatsu

Werkzame personen

  • Vrouw