sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Schraaweide 2
    6932 LT Westervoort
  • 06-10996723
  • Website

Hartstreling

Hartstreling - Persoonlijk, liefdevol en in verbinding

Ben je op zoek naar Tantramassage of individuele Tantra-sessies, maar net even anders dan het gebruikelijke?
Dan ben je bij Hartstreling aan het goede adres.
Een Hartstrelingmassage is een complete Tantrische sessie met een weldadige Tantramassage als belangrijkste onderdeel. Je kunt hier kiezen uit 3 opties: Aandacht, Overgave of Eenheid.
Ben je nieuw bij Hartstreling, dan kun je de Hartstrelingmassage kennismakingssessie gratis* ervaren.
*Zie hiervoor de actievoorwaarden op de site van Hartstreling.

Wat is Hartstrelingmassage?

In een Hartstrelingmassage mag je helemaal ontspannen, terwijl ik met mijn liefdevolle aanraking je energie laat stromen.

De ontspanning begint al met de warme ontvangst onder het genot van een kopje thee, waarbij we de sessie en je wensen en grenzen bespreken.

Via meditatie, oefening en aanraking begeleid ik je naar de massage toe. Zo kom je al voor de massage in meer overgave en ontspanning, waardoor je de massage intenser kunt ervaren. Dit zorgt ervoor dat je energie sterker kan stromen.

Een Hartstrelingmassage heeft hierdoor een grotere helende werking en werkt ook langer door dan een gewone Tantramassage. Zelfs weken of maanden lang.

Wie ben ik?

Ik ben Esther en ik geef sinds 2012 professioneel Tantramassage. Zelf ben ik lang op zoek geweest naar liefdevol contact, liefdevol aangeraakt worden en liefdevol kunnen aanraken, zonder dat er daarmee verwachtingen ontstaan.
Met behulp van verschillende spirituele trainingen, waaronder Tantra, heb ik dit ervaren. En dat niet alleen, ik heb ook geleerd om met energie te werken en dit in te zetten om anderen te helpen.
Het mooie van de Tantramassage, zoals ik die geef, is dat ik daarin het liefdevolle aanraken kan combineren met het energetisch werk. Hiermee wil ik jou geven wat ik zelf als heel waardevol, helend en verdiepend heb ervaren.


Foto's van Hartstreling


Hartstreling in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Energetische massage
  • naturistische massage

Werkzame personen

  • Vrouw