sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Schopenhauerstraat 121
    7323 LV Apeldoorn
  • 0628043697

Massage By Stefan

Even voorstellen:

Doordat ik last van stress had ben ik veel met sport bezig gegaan, om een gezonde leefstijl te gaan creëren voor mij zelf. De eerste keer dat ik in aanraking kwam met massage was ik onder de indruk wat een massage met lichaam en geest doet. Aanraking kan veel met een persoon doen, zo kan een stevige aanraking knopen uit spieren halen en met een rustige aanraking kunnen mensen ontspannen zodat het hoofd leeg gemaakt kan worden en werkt hierdoor stress verlagend.

Massage moet voor iedereen mogelijk zijn, voor mensen met een burn-out, mensen met zwaar fysiek werk, fanatieke sporters maar ook voor studenten of iemand die van het leven geniet. Van arm tot rijk. Een massage is altijd fijn, nodig en ontspannend voor lichaam en geest.

Elk mens is uniek daarom kijk ik altijd naar de persoon achter de klacht, ik luister altijd naar het lichaam van de klant. Zodat de massage op de persoon word afgestemd.

Door regelmatig je zelf te laten masseren onderhoud je lichaam en geest daarom zeg ik altijd  “Massage is de APK voor je lichaam”

Stefan behaalde in 2018 zijn NGS diploma sportmassage en omdat hij er van overtuigt was dat lichaam en geest met elkaar in verbinding staan heeft hij als verdieping zijn HBO module sportpsychologie behaald in 2019. Daarnaast verdiept Stefan zich regelmatig in nieuwe massage vormen om zo elke keer iets nieuws te kunnen toevoegen aan de totaalbeleving van de klant.

Verdiepingscursussen die Stefan heeft gedaan:

Hot- en Coldstone massage
Lomi Lomi Massage
Voetreflex Massage
Indiaanse Hoofd Massage
Anti Stress Massage
Elastisch Tapen
Hamam in de praktijk
Module HBO sportpsychologie

Massage is de APK voor je lichaam.

We hebben het steeds drukker en verwachten steeds meer van onszelf. Gun jezelf tijd om lichaam en geest volledig te laten ontspannen. Dat kan bij uitstek met een ontspanningsmassage, bij een ontspanningsmassage gaat het om de ontspannende werking van de massage.

Klachten gerelateerd aan spanning, minder goed in je vel zitten, verslechterd slaappatroon kunnen door een ontspanningsmassage verlicht worden,  maar ook zonder klachten kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn. De massage is gericht op het ontspannen van de spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en geeft je na afloop veel energie.

Naast dat een ontspanningsmassage heel ontspannend is, is deze ook goed voor:

Afvoeren van afvalstoffen
Aanmaken van gelukshormonen (oxytocine en endorfine)
Vervoeren van zuurstof naar spieren en organen
Meer zelfvertrouwen geven
Stress verlagend
Meer energie geven

kijk voor meer informatie op www.massagebystefan.nl


Foto's van Massage By StefanMassage By Stefan in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Ja

Soort(en) massage

  • Hot Stone massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Stoelmassage

Werkzame personen

  • Man