Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Schopenhauerstraat 121
    7323 LV Apeldoorn
  • 0628043697

Massage By Stefan

Massage is de APK voor je lichaam.

Waarom kies je juist voor een sportmasseur?
Als sporter wil je altijd zo fit mogelijk aan de start verschijnen, welke uitdaging je ook aangaat op het gebied van sport ik ondersteun je daar in.

Goede zorg voor en na de inspanning is van groot belang. Daarnaast kan een sportmasseur ook ondersteunende tapes aan leggen, zo worden je spieren en banden optimaal ondersteund tijdens de inspanning.


Moet je altijd sporter zijn om naar een sportmasseur te gaan?

Nee juist niet, ook als je geen sporter bent sta ik voor je klaar als je gerichte klachten hebt zoals een stijve nek, schouders, pijnlijke rug, enz.

Daarnaast kan je ook zonder klachten terecht bij mij, want wie wil nu niet gewoon even weg uit de dagelijkse hectiek en even gewoon ontspannen? Ook dit kan bij mij.

Wat gebeurd er tijdens een massage?

Massage is gericht op de spieren, massage geeft verlichting en zorgt ervoor dat de doorbloeding weer optimaal word. Zodat je lichaam weer optimaal kan functioneren en dat je lijf zich weer gaat ontspannen.

De spieren in je lijf zijn niet in één keer gespannen geraak, dit bouw je geleidelijk op. Het is dus ook niet zo dat je na een massage alle klachten gelijk kwijt bent. Er zijn altijd een aantal massages nodig om je spieren te laten ontspannen zodat jij je weer lekker in je lijf voelt.

Massage is de APK voor je lichaam! Als jij je regelmatig laat masseren worden kleine spierklachten tijdig gesignaleerd, waardoor grote spierklachten tijdig voorkomen kunnen worden. Zo voorkom je dus dat je langdurig bent uitgeschakeld in het sporten, op het werk of  privé.

Benieuwd wat Massage by Stefan jou kan bieden? Kijk gerust rond op onze website www.massagebystefan.nl en wie weet begroeten wij elkaar snel.

Met vriendelijke groet,

Stefan Hidma

Gediplomeerd NGS Sportmasseur


Foto's van Massage By StefanDeze masseur in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Ja

Soort(en) massage

  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage

Werkzame personen

  • Man