sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
 • Gabonstraat 37
  2622 DL Delft
 • 0633750587
 • Website

Praktijk Carati

 Praktijk Carati; MassageTherapieCoaching

 * SHANTALAMASSAGE 

 * 'ROMA'- (Ritmische OntspanningsMassage & Ademhalings-) techniek (in de praktijk ontwikkeld)

 * STOELMASSAGE met SHIATSU-techniek                                        

Aanraken is belangrijk voor het evenwichtig functioneren van ieder mens.

Shantalamassage is een uit India afkomstige wijze van totale lichaamsmassage. Het vindt zijn oorsprong in massagetechnieken uit de Ayrvedische traditionele geneeskunde.

Door deze wijze van masseren, waardoor in het neurologische systeem, de hormonen oxytocine (het 'knuffelhormoon') enserotonine worden aangemaakt, kan er een diepe ontspanning van lichaam en geest worden ervaren.

 Door mijn inmiddels jarenlange ervaring als speltherapeut, vakdocent shantalamassage, behandelaar shiatsu-stoelmassage met 'shantala-touch', consulent en (talent-)coach, heb ik een eigen manier van werken ontwikkeld. Mijn doelgroep bestaat uit alle leeftijden; van jonge kinderen tot volwassenen en ouderen, met en zonder 'beperking'.

Mijn bijzondere aandacht gaat uit naar hoogsensitieven (HSP) waar ik de eigen "ROMA" (Ritmische OntspanningsMassage & Ademhaling)- techniekvoor heb ontwikkeld, kinderen en volwassenen met hypermobiliteit of HMS, "de speciale zorg-groep" en tevens (ex-)kankerpatiënten. Op mijn website zijn de laatste drie genoemden te vinden onder "massage voor specifieke doelgroepen". Tevens heb ik me verdiept in het geven van praktische tips en oefeningen voor mensen met (lage)rugklachten en kun je bij mij terecht voor Shiatsu-stoelmassage met een 'shantala touch'.  

Als vakdocent Shantalamassage (met expertise op het gebied van hechting, deels ook door mijn werk als speltherapeut) heb ik tevens ervaring in het geven van workshops, trainingen en (ouder-)cursussen mbt massage in combinatie met bejegening. Ik belicht hierbij zoveel mogelijk de praktijkkant. Vooraf bespreken we waar wensen liggen; er wordt zoveel mogelijk 'op maat' gewerkt.

Mijn sleutelwoorden zijn: Aandacht, Rust en Tijd  ('ART") 

Wil je meer weten, of een afspraak maken? Bel of mail me gerust! Doorgaans duren de behandelingen 60 minuten (all in)

Ik werk dagelijks zowel vanuit mijn praktijk (makkelijk te bereiken in de wijk Tanthof-West, Delft; gelegen aan de rand van het groene Midden-Delflandgebied) als op diverse locaties.

 Ik bied de eerste behandeling, waarin ik uitleg geef over massage/therapie en/of coaching en mijn werkwijze daarbij als kennismaking aan voor € 35,00 (zie voor verdere informatie mijn website :tarieven)

Behandeling alleen volgens afspraak; 's avonds en in het weekend gesloten.

 HOE GA IK TE WERK?

Bij volwassenen maak ik bij de ontspanningsmassage gebruik van een behandeltafel. De massage met Shiatsu-techniek wordt uitgevoerd, terwijl je ontspannen in een speciaal hiervoor ontworpen stoel zit. 

Met baby's en jonge kinderen werk ik doorgaans op een mat, op de grond, om zo meer nabijheid en contact te bewerkstelligen.

Bedenk voor jezelf, of je liever met kleding aan gemasseerd wilt worden of op de blote huid. Ik werk met etherische (amandel-)olie.

Mocht je met kleding aan, prettiger vinden; trek dan iets makkelijks aan. Dit geldt ook voor de stoel-Shiatsu, welke in principe altijd met kleding aan wordt gegeven. 

Waarschijnlijk overbodig om te zeggen, maar het is prettig, wanneer je thuis vantevoren even doucht. 

Geef ook aan, of je ergens allergisch voor bent. In principe is alles aanwezig in mijn praktijkruimte. Wel kun je eventueel een grote badhanddoek van thuis meenemen, om op te liggen.

Tijdens de massage bedek ik je met handdoeken en de ruimte is prettig verwarmd en geheel stil.

Doorgaans werk ik met zachte achtergrondmuziek, passend bij massage. Geef gerust aan, of je wel/geen muziek wilt horen. 

Voor meditatie maak ik gebruik van een een klankschaaltje en mijn eigen stem. Om een idee hiervan te krijgen kun je mijn zitmeditatie-opname beluisteren, op deze pagina. 

                                                   Delft, oktober 2017

 Warme groet,               

Judy (Carati) Broomans,

Therapeutisch Shantala- en eigen 'ROMA"-techniek; Shiatsu-stoelmassage-expert voor speciale patiënten en doelgroepen

speltherapeut en vakdocent shantalamassage & ROMA-techniek; behandelaar shiatsu-stoelmassage met 'shantalatouch'

Naast eigen praktijk ook werkend 'op locatie'.  


Foto's van Praktijk Carati


Praktijk Carati in het kort

Massage aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Massage op evenementen:

Ja

Soort(en) massage

 • Bedrijfsmassage
 • cursus
 • Eigen techniek mn voor HSP en cliënten met (lichte) depressie en/of burn-out: "ROMA"- techniek. Deze techniek heb ik in de praktijk ontwikkeld en getoetst. ROMA staat voor Ritmische Ontspannings- en A
 • kindermassage
 • Massage bij kanker
 • Massage therapie
 • Ontspanningsmassage
 • Polariteitsmassage
 • Shiatsu
 • Stoelmassage
 • wellness massage
 • Zintuiglijke snoezel massage voor meervoudige verstandelijke gehandicapten
 • Zwangerschapsmassage

Werkzame personen

 • Vrouw