Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
 • Floresplein 19D
  9715 HH Groningen
 • N.v.t.

Stichting Massage Community

Stichting Massage Community is een initiatief dat is ontstaan vanuit de Groningse Ondernemers Challenge door masseur Romano Sandee. In zijn massagepraktijk bood Romano Sandee al enkele jaren massages aan voor minima in ruil voor wederdiensten. Omdat Romano aan zijn plafond kwam van beschikbare tijd, nam Romano in juli 2017 contact op met de Groningse Ondernemers Challenge waarbij gesproken is over mogelijke oplossingen. Daarbij kwam Romano Sandee met het plan om een community op te zetten waarbij minima voor een laag bedrag een massage kunnen afnemen, waardoor dat niet langer tot een luxe behoort.

Doelgroepen
De Massage Community beoogt twee doelgroepen bijeen te brengen: enerzijds is het de bedoeling dat er mensen opgeleid worden tot masseur en dat zij na één jaar volledig zelfstandig massages kunnen geven. Daarnaast kunnen zij hun vaardigheden oefenen in privékringen waardoor het bereik van de vrijwillige masseur nog groter is.
De andere doelgroep zijn de minima. Minima vallen onder de doelgroep van de Massage Community wanneer hun inkomen niet hoger dan 120% van de bijstandsnorm is. Deze mensen kunnen vaak geen commerciële massage betalen maar hebben wel (spier)klachten, welke opgelost danwel verminderd kunnen worden tot een acceptabel niveau dat door de cliënt bepaald wordt.

Doelstelling
De doelstelling van Stichting Massage Community is om cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren en ondersteuning te bieden op het gebied van spierspanning en spierspanningen als gevolg van stress. Een bijbehorend doel is dat de mobiliteit vergroot wordt, de cliënt zichzelf kan laten verwennen en sociaal contact heeft met de vrijwilliger. Een secundair doel is dat de cliënt zo betrokken is bij de community, dat hij of zij zich wil inzetten voor de community tot voortbestaan van de community.

Tarief 2018
De Massage Community zal vanaf 30 januari 2018 om de week op dinsdagavond cliënten ontvangen. Daarvoor zijn inmiddels de tarieven bekend. De tijdseenheden zijn inclusief het omkleden, de (korte) voorbespreking met de masseur en het afrekenen. Je kunt kiezen voor een ontspannende massage (gericht op wellness) of een klachtgerichte massage (gericht op spieren). 

45 minuten massage: € 8,50
60 minuten massage: € 11,-

Wanneer je voor 1 januari 2018 een massage reserveert, krijg je tot 1 mei 2018 de massage van 1 uur voor slechts € 9,95.Stichting Massage Community in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

 • cursus
 • Massage therapie
 • Ontspanningsmassage
 • Sportmassage
 • wellness massage
 • Zweedse massage

Werkzame personen

 • Man
 • Vrouw