sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Engelsstraat 34 C
  7671 BV Vriezenveen
 • 0546 802340
 • Website

Massages for All - Wat je geeft, ontvang je!

Ik heet je van harte welkom!!

Geboren in het Chinese jaar van de Aap (4 september 1968), ben ik een toneelspeler die diverse rollen op het aardse schouwtoneel kan spelen. Na drieentwintig jaar van mijn leven me te hebben overgeleverd aan de eisen en verwachtingen die de samenleving aan mij stelde, ben ik sinds 2014 meer aan het proberen mijn eigen richting te bepalen en dingen te doen waar ik gelukkiger van word. Zo houd ik me onder andere bezig met creatieve bezigheden als schrijven, dichten, schilderen, zingen en gitaarspelen, maar wat mij betreft mag het geven van massages daar ook aan worden toegevoegd.

Mijn naam is Harold Botter. Ik woon sinds 2005 in Vriezenveen. Na een ongeval op 11 jarige leeftijd heb ik een hersenletsel opgelopen waardoor ik lichte fysieke beperkingen heb. Het is misschien een beetje behelpen  maar het belet mij nauwelijks om de dingen te doen en te ondernemen die ik wil.

De hieronder weergegeven tekst wordt ook vertoont op mijn website. Neem graag eens een kijkje! 

De doorsnee Westerse mens heeft onder andere als gevolg van zijn opvoedingpatronen en ervaringen een sterk geïndividualiseerd bewustzijn ontwikkeld en is van zijn ware natuur afgedwaald. In deze samenleving leven we in relatieve vrede, vrijheid en veiligheid, maar staan we er wel eens bij stil of we werkelijk zo tevreden, vrij en veilig zijn als we denken te zijn? Veel mensen zijn op zoek naar geluk en vrede, maar weten niet precies waarnaar of waar ze moeten zoeken. Ook mijn ziel en wezen snakt ernaar om me te ontdoen van het aangeleerde overlevingsmechanisme en volledig in vrijheid en onafhankelijkheid op te gaan.

Toch zou het mogelijk moeten zijn dat we elkaar op deze weg gaan ondersteunen en helpen, in plaats van elkaar te beconcurreren. Want: 'wat je geeft - ontvang je!' en 'wat je aan anderen doet, doe je aan jezelf!' Door anderen te mogen masseren, help ik ook mezelf. Mogelijk daarom heb ik een aantal jaren geleden een vijftal massageworkshops gevolgd om andere mensen te kunnen en mogen helpen. Ik beschik over een aantal certificaten waaronder voetreflex-, drukpunt, hoofd en handmassage en ontspanningsmassage. Op basis van ervaringen van andere mensen die ik heb gemasseerd, heb ik ontdekt dat ik vrij nauwkeurig aan kan voelen waar de pijn- en/of spanningsplekken zich in het lichaam bevinden en dat er van mijn massages een mogelijk helende werking kan uitgaan. Ook hebben mensen aangegeven dat ze mijn massages als ontspannend en weldadig ervaren. Dat ik er als het ware een zeker talent voor heb.  Een enkeling viel zelfs in slaap tijdens mijn massage. Afhankelijk van je eigen voorkeur behoren ook ontspannende massages tot de mogelijkheden.

Het ligt niet in mijn aard om op te scheppen over welke gave of welk talent ik ook heb (ze zijn me slechts gegeven) omdat ik met deze talenten en gaven dienstbaar kan zijn aan andere mensen en hen er mogelijk mee kan helpen. Is dit misschien de reden waarom ik op aarde ben? Graag zou ik het geven van massages wat meer in de praktijk willen brengen om mensen meer lichaamsbewust te maken. Ik bied mijn massages op basis van een vrijblijvende vrijwillige gift en/of donatie aan (dus alleen als en/of je er wat voor over hebt en als je wat missen; zo niet dan ben ik ook bereid je gratis te behandelen). Het is niet raadzaam om wonderen van mij te verwachten en het is aan te bevelen om met serieuze klachten naar een professionele hulpverlener, maar het kan zijn dat mijn massage iets voor je kan betekenen. Ik beschik over een massagetafel, maar het is ook mogelijk om de massage zittend op een stoel te ondergaan. Dit is voor jou en mij mogelijk het makkelijkste.

Ik geef mijn massages in volledige integriteit met het volste respect voor uw lichaam en wezen. Daarom geef ik geen erotische massages.

Mocht je eens willen ervaren wat mijn massage met je kan doen, Kijk dan eens onder het menu "contact" op mijn website of neem telefonisch contact op. Ik masseer alleen op afspraak! 

Ik ben in principe beschikbaar voor een massage op vrijwel alle middagen en avonden (van 14.00 uur tot 22.00 uur) van de week, (behalve op woensdagmiddag en - avond en donderdagmiddag).

Ik ontmoet je graag!


Foto's van Massages for All - Wat je geeft, ontvang je!


Massages for All - Wat je geeft, ontvang je! in het kort

Massage aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

 • handmassage
 • Holistic-Pulsing
 • Indiase hoofdmassage
 • Intuitieve massage
 • Klassieke massage
 • Ontspanningsmassage
 • Shiatsu
 • Stoelmassage
 • Voetmassage
 • Voetreflexmassage

Werkzame personen

 • Man