Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Aalbessenlaan 28
    2292 BN Wateringen
  • 06-10531367

Miranda van Steekelenburg VoetreflexPlus & Babymassage

In mijn praktijk geef ik VoetreflexPlus massages en cursussen/workshops babymassage en babyreflexologie. 

VoetreflexPlus staat voor een combinatie van Westerse en Chinese massagetechnieken op de voeten en de onderbenen. Een massage stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, is heerlijk ontspannend en helpt lichamelijke en emotionele klachten te verminderen. Voetreflexplus is geschikt voor volwassenen, kinderen en baby's.

Babymassagebabyreflexologie is samen ontspannen, samen voelen en intens genieten van elkaar. Het biedt een baby geborgenheid, net zoals in de buik van de moeder. Het huid-op-huidcontact versterkt de natuurlijke band tussen ouder en baby. Daarnaast vermindert het darmkrampjes, slaapproblemen en overmatig huilen. Het helpt jou als ouder je baby beter te leren begrijpen door je bewust te worden wat jouw baby vertelt met zijn gebaartjes en geluidjes.

Wil je leren hoe je jouw baby heerlijk kunt masseren? Ik geef lessen/workshops babymassage en babyreflexololgie voor baby's vanaf de geboorte. Afhankelijk van de wens van de ouders geef ik les bij de ouders thuis of op mijn eigen adres.

Zoek je een origineel kraam- of babyshowercadeau? Ik verkoop ook cadeaubonnen! Een tip voor een orgineel verjaardagscadeau: een cadeaubon voor een ontspannende VoetreflexPlus massage van 30 minuten voor € 25,00. 

Aangezien mijn studie VoetreflexPlus nog niet volledig is afgerond, hanteer ik tijdens mijn opleiding voor de ontspannende VoetreflexPlus behandeling een aangepast tarief. 

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Wateringen.

Lieve groet, Miranda 

 

 


Foto's van Miranda van Steekelenburg VoetreflexPlus & BabymassageDeze masseur in het kort

Massage aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Babymassage
  • Voetreflexmassage

Werkzame personen

  • Vrouw