sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Tolberterstraat 54
    9351 BJ Leek
  • 0594514151

Shiatsu Stoelmassage Marjon Tonnis de Graaf

Mijn naam is Marjon Tonnis de Graaf, al jaren masseer ik met veel liefde mensen. Zo heb ik mijn eigen methode van werken. Deze stoelShiatsu massage geeft mij meer verdieping. Ik geniet van het geven en het ontvangen van de behandeling aan mensen. Deze stoelShiatsu massage kan gecombineerd worden met magnetiseren.  

De stoelShiatsu is een drukpuntmassage die op een speciaal ontworpen stoel wordt gegeven. Tijdens deze massage worden: hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug behandeld. StoelShiatsu is een korte en zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen. De energiebanen metname op de rug gaan beter stromen. Het spier- en zenuwweefsel wordt gestimuleerd. Afvalstoffen in het lichaam komen vrij.

De resultaten zijn zowel fysiek als psychisch opmerkelijk te noemen. Het verhoogt de concentratie, bevordert de bloedcirculatie, bestrijdt stresssymptomen, stimuleert de stofwisseling en versterkt het immuunsysteem. De behandeling heeft een opbouwend effect en bevordert het bewustzijn van het lichaam.

De massage geef ik bij u aan huis. Uit ervaring blijkt dat mensen dit zeer prettig vinden. In uw eigen omgeving is fijner om tot diepe ontspanning te komen wat alleen maar gunstiger is voor deze stoelShiatsumassage. De massage wordt door de kleding heen gegeven en duurt ca. 25 minuten. De onkosten zijn 20 euro.

Tot de mogelijkheid behoort het geven van een stoelShiatsumassage op de werkplek. Juist op een werkplek kan door bijvoorbeeld een verkeerde houding of door hoge werkdruk een stresssituatie ontstaan, wat uiteindelijk kan resulteren in fysieke en/of psychische disbalans.

 

Achtergrond informatie over de StoelShiatsu massage:

Bij een energetisch stoelShiatsu massage word je lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijdt. De massage richt zich op het losmaken van de blokkades in de spieren en stromingen als de lymtestroom, bloedsomloop en de ademhaling.

Vooral in onze huidige, drukke maatschappij kan een massage helpen tegen veel voorkomende klachten als stress en spanningen die blokkades in ons lichaam veroorzaken. In ons drukke leven kan het best lastig zijn om in volledige balans te blijven. Dit komt door het drukke leven en de veelheid aan verontreiniging en hormonaal bewerkt vlees. Deze factoren zorgen allemaal voor disbalans in ons lichaam.

De stoelShiatsu massage is vooral bedoeld om je energie weer te voelen en deze te laten stromen, je wordt onbewust gestimuleerd om de energie kanalen in je lichaam te openen en deze weer vrij te maken en de blokkerende energie af te voeren. Door middel van handoplegging en zachte lange strijkingen met de handen of vingertoppen wordt er energie overgedragen. De energie wordt vaak ervaren als een warm, tintelend en stromend gevoel. Door een open, liefdevolle aanraking vol aandacht help ik de verkrampte plekken los te laten. De energie stroomt weer door, wat helend is voor lichaam, geest en ziel.

Wanneer een stoelShiatsu massage:

Een stoelShiatsu massage is vooral geschikt als je last hebt van klachten als moeheid, spanningen, stress, rugpijn en hoofdpijn. Ook kan het helpen wanneer je last hebt van een opgejaagd of onbestemd gevoel en als je niet tot rust kunt komen. Door de stoelmassage worden je blokkades weggenomen en zal de energie weer beter door je lichaam stromen. 

Gun jezelf zo'n heerlijke ontspannende stoelShiatsu massage. 

 

Magnetiseren: 

Door middel van handoplegging, boven het lichaam, wordt er extra energie toegevoegd aan het lichaam van de behandelde persoon.  


Foto's van Shiatsu Stoelmassage Marjon Tonnis de GraafShiatsu Stoelmassage Marjon Tonnis de Graaf in het kort

Massage aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Ja

Soort(en) massage

  • Energetische massage
  • handmassage
  • meridianen massage
  • Shiatsu
  • Stoelmassage

Werkzame personen

  • Vrouw