sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Korte Veenteweg 11 d
    8161 PC Epe
  • 0646896252
  • Website

Shiatsu Massagepraktijk Veerkracht

Shi = Vinger , atsu = druk .

Shiatsu, ook wel drukpuntmassage genoemd, is een ongeveer 580 jaar voor Christus oude,van oorsprong Chinese volksgeneeswijze , die in japan verder ontwikkeld is .

In 1964 erkende het Japanse ministerie van volksgezondheid de Namikoshi Shiatsu als een zelfstandige , zeer effectieve en reguliere therapeutische behandelmethode. Er zijn verschillende stijlen binnen de Shiatsu. De stijl van Tokujiro Namakoshi sluit aan bij de westerse kennis over anatomie en fysiologie.

Shiatsu heeft als doel ziekten te voorkomen , blokkades op te heffen en het zelfhelende vermogen van ons lichaam te stimuleren, zodat het natuurlijke genezingsproces in gang gezet wordt.

Dit wordt voornamelijk gedaan door druk te geven met de duimen , handpalmen en vingers op drukpunten die veelal overeenkomen met punten die in de Chinese geneeskunst bekend staan als accupunctuurpunten , deze punten liggen op de 12 meridiaanbanen van ons lichaam. Deze banen corresponderen allen met een orgaan in ons lichaam.

Voor wie Shiatsu ?

In principe is shiatsu voor iedereen geschikt om lichaam en geest weer in balans te brengen in de leeftijd van 0 - 100 jaar.

Meer energie , pijnvermindering of opheffen van de pijn bij onder andere :

Schouder , nek , rug klachten , migraine en hoofdpijn , onrustige benen , slaapproblemen burn-out en vele andere klachten .


Foto's van Shiatsu Massagepraktijk VeerkrachtShiatsu Massagepraktijk Veerkracht in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Shiatsu

Werkzame personen

  • Vrouw