Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Plantageweg 6
    3833 AZ Leusden
  • 0615073417

Massagepraktijk Ernst

Behoefte aan een sportmassage of ontspanning in Amersfoort & omgeving?

 

 

U bent van harte welkom bij Massagepraktijk Ernst  

 

 

We leiden een druk en stressvol leven en vergeten daardoor vaak te luisteren naar ons lichaam. En dat terwijl ons lichaam juist aan de basis moet staan van geluk en succes. Vastzittende spieren, pijn in het hoofd, in de nek of de rug: het zijn vervelende klachten die onrust veroorzaken. Luisteren naar uw lichaam betekent uw lichaam verzorgen. Voor deze verzorging bent u bij Massagepraktijk Ernst in goede handen. Heeft u wel eens aan massage gedacht? Een goede massage draagt immers bij aan een gezond lichaam en bovendien een gezonde geest.

 

Om een optimaal beroep te kunnen doen op het zelfgenezend vermogen van uw lichaam spreek ik, masseur Ernst Stikvoort uit Amersfoort, de diepere lagen van uw spieren aan. Of u nu behoefte heeft aan een hoofdpijn-, nek- of schoudermassage: u kunt voor al uw lichamelijke klachten bij Massagepraktijk Ernst terecht. Dankzij de gunstige ligging in Amersfoort & omgeving is een gezond lichaam dichterbij dan u denkt. Loop niet langer door met pijn en zet de eerste stap door u vrijblijvend te laten informeren over massage en alle bijbehorende voordelen.

Heeft u behoefte aan gezondheid en ontspanning, dan kiest u voor Massagepraktijk Ernst en bezoek mijn website www.massagepraktijkernst.nl.

 Deze masseur in het kort

Massage aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Bedrijfsmassage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Zweedse massage

Werkzame personen

  • Man