Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
 • Kameraarsweide 24
  3437 CB Nieuwegein
 • 0651797631
 • Website

Massage praktijk Koetsier

Mijn naam is Gertjan Koetsier, het gezicht achter Massagepraktijk Koetsier. We leven in een tijd waarin alles snel en gehaast gaat, tijd voor jezelf is dan juist heel belangrijk alleen vergeten we dat allemaal weleens. In mijn praktijk vind ik het heerlijk om mensen deze rust en ontspanning te geven in de vorm van een massage.

Massage kan je ook helpen bij het herstel van blessures, blessure preventie of het voorkomen van problemen (denk hierbij aan hooikoorts, migraine, afslanken, maag- en darm aandoeningen, litteken pijn verminderen etc.) Je zult verbaasd zijn wat er allemaal gedaan kan worden zonder medicijnen of operaties (help het lichaam zijn werk doen)

Bel gerust eens om te kijken met welke massage jij het meest geholpen kan worden.

 

Bij mij kunt u terecht voor de volgende massagebehandelingen:

* Ontspanningsmassage Deze massage is speciaal bedoeld om weer even helemaal tot rust te komen en weer te kunnen ontspannen, hierdoor zul je veel productiever worden en daarnaast bevordert het ook de doorbloeding van uw spieren en voert het afvalstoffen af. Deze massage kan tevens erg goed werken bij klachten zoals een burn-out of wanneer u last heeft van veel stress.

* Klassieke massage;Deze massage is speciaal bedoeld om de doorbloeding van de spieren te verbeteren, daarnaast is deze vorm van massage ideaal ter bevordering van het herstel van een medische ingreep of een blessure.

* Afslankmassage
De afslankmassage is een revolutionaire massagetechniek waarbij cellulitis verdwijnt en de huid van heup, billen, bovenbenen en de buik strakker wordt. Bindweefselgrepen, zoals o.a. stevige knedingen maken het weefsel losser en soepeler en door de intensiteit van de massage wordt de bloedcirculatie bevorderd en worden vetdeeltjes en het teveel aan vocht afgevoerd. De huidomvang wordt minder en cellulitis verdwijnt. Op vrijwel elk gezond persoon kan de massage toegepast worden. Met deze massage val je niet af, maar je verliest gegarandeerd centimeters in omvang.

* bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en cel vernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Bindweefselmassage verhelpt een groot aantal problemen (niet alleen spier problemen).

*cupping massage

De cupping massage is bedoeld om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. Ook spierkrampen kunnen met behulp van deze massagetechniek naar het huidoppervlak worden getrokken.

Hoewel de massage voor velen pijnlijk lijkt, kan de cupping massage toch worden ingedeeld in de massages die voornamelijk zijn bedoeld om te ontspannen.

* Sport taping.

Door middel van elastische tape spieren te ondersteunen/helpen waardoor ze worden ontlast, zodat deze rust krijgen en kunnen ontspannen. 

* Hoofdpijn massage

Massage met als doel hoofd te helpen verminderen. Alle relevante spieren op het hoofd worden ontspannen waardoor de hoofdpijn duidelijk minder wordt of weg gaat.

 Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

 • Bindweefselmassage
 • Cupping
 • Hoofdpijnmassage
 • Klassieke massage
 • Medical- en lymftaping
 • Ontspanningsmassage
 • Sportmassage
 • Triggerpointtherapie

Werkzame personen

 • Man