Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Jhr. Nedermeijer van Rosenthalweg 92
    6862 ZZ Oosterbeek

Praktijk Amchi Lichaamsgerichte Therapie en Ayurveda

Tijdens de coaching die ik geef, probeer ik je bewust te maken van de signalen die het lichaam geeft. Waar zitten emoties en blokkades, wat heeft het lichaam te vertellen? Hierdoor kun je jezelf beter leren kennen en begrijpen. Ik werk met voeding & leefstijl,- massage,- ademtherapie,-lichaamsgerichte oefeningen en wandelcoaching op mooie plekken in de natuur.

De Ayurveda  is  een traditionele vorm van geneeskunde die gebruik maakt van kruiden, effecten van klank, yoga en massagetechnieken. Van oorsprong is zij afkomstig uit Iran, Tibet en India.  Ayurvedische massage stimuleert gezondheid en welzijn duurzaam. Er ontstaat een gevoel van rust als bloed en lymfe vloeistoffen door het lichaam stromen, waardoor  je geest en immuunsysteem worden versterkt.

De klankschaal is geen vervanging van de reguliere geneeskunde maar kan wel een goede aanvulling betekenen. Klankschalen kunnen uitstekend toegepast worden naast diverse vormen van een bestaande psychotherapeutische behandeling. De therapie werkt bevorderend tijdens ziekteherstel en vormt daarnaast een waardevolle aanvulling op een reguliere geneeskundige behandeling.
Klankschaaltherapie kan bij de meeste mensen gebruikt worden, het is echter belangrijk dat je iemand bent die goed in het hier en nu kan blijven en geaard bent.  De klankschalen kunnen herinneringen en trauma’s omhoog halen en daar moet je mee om kunnen gaan.
Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Ayurvedische massages
  • Ontspanningsmassage