Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Haarlemmerstraat 130
    2181 HE Hillegom
  • 0618292572
  • Website

Genny Gobus Lichaamsgericht Ayurvedisch Massagetherapeut

Een Ayurvedische Massage is heilzaam voor ieder mens en geeft een weldadig gevoel. Het herstelt de mogelijke disbalans tussen Lichaam en Geest.

Een Ayurvedische massage onderscheidt zich van andere massages door het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie. De kruidenolie heeft een smerende en medicinale werking.
Het is een gehele lichaamsmassage waarbij ook het hoofd en gezicht meegenomen worden. De Ayurvedische massage is oorspronkelijk bedoeld voor gezonde mensen en is daarmee onderdeel van de preventieve geneeskunde. Preventief versterkt de Ayurvedische oliemassage het immuunsysteem en geeft een gevoel van welzijn. Een Ayurvedische massage is geschikt voor iedereen, van ouderen tot baby’s, van volwassenen tot kinderen.Het is over het algemeen een zachte massage waarbij de druk afgestemd is op de fysieke structuur van de cliënt. Door de behandeling van de energiekanalen – de nadi’s - en de energiepunten genaamd marma’s heeft de Ayurvedische massage een energetisch aspect. De Ayurvedische massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd.Deze masseur in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Ayurvedische massages

Werkzame personen

  • Vrouw