sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Merwedekade 174bis
    3522 JE Utrecht
  • 06-40143722

Peona, praktijk voor massage en balans

Ben je op zoek naar meer ontspanning en balans? Met holistisch lichaamswerk helpt Peona je graag op weg om in je element te zijn en blijven. In deze kleinschalige praktijk is er volop aandacht om je eigen kracht te versterken.?

Peona werkt vanuit een oosterse visie met een hedendaagse twist, toegespitst op het hier en nu, vanuit vijf natuurgerichte principes.

De inspiratiebron is de holistische natuurgeneeskunst Ayurveda uit India, die veel overeenkomsten heeft met andere gezondheidsleren op het Euraziatisch continent: In al deze gebieden zijn natuurprincipes het uitgangspunt, staat het zelfgenezend vermogen van de mens centraal en spelen de elementen een belangrijke rol.

Wat er mooi aan is, is dat ze handvatten geven om lekker in je vel te zitten. Er is geen goed of fout. Je kan ervan meepakken wat op dat moment bij je past. Het gaat erom dat je leert wie je bent en wat je nodig hebt. Dat wisselt vaak van moment tot moment. Je kan stapsgewijs leren wat goed voor je is. Niets moet, er zijn alleen maar keuzen waar je baat bij hebt.

Ayurvedische Massage: De oorsprong van deze therapeutische oliemassage ligt in de Ayurveda (Abhyanga) en stimuleert het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest. De behandeling wordt afgestemd op jouw menstype en balans, werkt balancerend en bevordert de algehele energiestroom.

Voetreflexmassage: Voetreflexmassage is een therapeutische werkvorm waarbij zones op de voet organen en lichaamsdelen weerspiegelen. Door deze reflexpunten te stimuleren worden blokkades opgeheven en wordt het vermogen van het lichaam aangesproken om je weer terug naar je natuurlijke balans te brengen.


Foto's van Peona, praktijk voor massage en balansPeona, praktijk voor massage en balans in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Ayurvedische massages
  • Voetreflexmassage

Werkzame personen

  • Vrouw