sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Parallelweg 9
    4143 LA Leerdam
  • 06-15308082
  • Website

Praktijk Samsa - yoga en massage voor zwangerschap en babytijd

Bij Praktijk Samsa kun je groepscursussen volgen op sfeervolle leslocaties, of individuele lessen thuis.
-Groepscursus zwangerschapsyoga of babymassage voor babies vanaf 6 weken tot 8 maanden.
-Individuele cursus zwangerschapsyoga of babymassage (m.n. geadviseerd voor massage vanaf de kraamweek, voor onrustige kindjes die veel huilen, adoptiekindjes, kindjes met eczeemhuid, of als je gewoon liever niet in een groep les hebt). Neem contact op voor jouw cursus op maat.

Bij Samsa leer je babymassage als middel om met je kindje te communiceren, en ongemakken bij je baby op te sporen en te verzachten.
Je krijgt veel persoonlijke aandacht, en waardevolle, deskundige achtergrondinformatie.
Je leert babymassage volgens de nieuwste Europese inzichten, dus niet alleen Shantala, maar aangevuld tot een vorm die beter bij Europese kindjes past: de Active Rest Learning Methode van TiBo. Je leert precies zo masseren als je kindje op dat moment nodig heeft, en leert vertrouwen op je moederinstinct.
Massageles bij Samsa is een heerlijk moment van ontmoeting, rust en ontspanning. Van deze cursus heb je een leven lang plezier!

Mijn missie is om elke moeder alle vertrouwen mee te geven in zichzelf, haar eigen lichaam, haar kind en haar moederlijke inuitie. Door yoga- adem- en massagetechnieken te gebruiken naar eigen inzicht, door haar te helpen luisteren naar de signalen van haar eigen lichaam, en door kennis mee te geven over signalen en mogelijkheden.Praktijk Samsa - yoga en massage voor zwangerschap en babytijd in het kort

Massage aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Babymassage
  • Yoga
  • Zwangerschapsmassage

Werkzame personen

  • Vrouw