sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen

Boomhut aan Zee

Yogamassage is een massagestijl uit de Thaise medische traditie. Kneden, drukpunten, strekkingen, langzame bewegingen. Dynamisch, maar ook rustgevend, al zul je niet snel in slaap vallen. Af en toe zal ik je vragen een bepaalde beweging te maken of om diep in en uit te ademen. Je ligt en zit op een mat. Ik behandel je voeten, benen, zij, rug, schouders, nek, hoofd en je gezicht. Bij een yogamassage op de stoel bepalen we samen welk deel het meeste aandacht nodig heeft. Na afloop voel je je heerlijk soepel en fit.

Heel anders dan een olie- of sportmassage, maar ook een fijne manier om iets lekkerder in je vel te komen en wat spanning in je lichaam los te laten.

Neem makkelijke kleding mee, bijvoorbeeld een joggingbroek en een t-shirt. Je kleding hou je namelijk aan. Het is een massage zonder olie, dus je kleren blijven gewoon schoon. Iets met lange mouwen kan fijn zijn als het wat kouder is.

Nieuwsgierig? Kijk dan even naar de mooie video’s op mijn website om er een beeld bij te krijgen en kom het gewoon uitproberen! Zeven dagen per week kun je even een uurtje ‘op vakantie’ komen.

Mijn yogamassages geef ik in het pand van Soepel in hartje Dordrecht. Ook last-minute of na je eigen werktijd kun je altijd even proberen of er nog plek is. Spontaan zin in een massage, liefst vandaag? Je kunt tot 12 uur vooraf een online afspraak plannen. Een uur yogamassage kost 50,-. Stoelmassages zijn goedkoper. Je kunt contant betalen of pinnen.

Maak meteen een afspraak via een bericht op de website of de afsprakentool van Soepel. Voor je agenda weer vol staat!Boomhut aan Zee in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Ja

Soort(en) massage

  • Bedrijfsmassage
  • Stoelmassage
  • Thaise Yogamassage

Werkzame personen

  • Vrouw