sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Reitse Hoevenstraat 44
    5042 EH Tilburg
  • 0134632612

ZENZIJN

Zenzijn

Praktijk voor Mindfulness-training, coaching en massage

Mijn praktijk onderscheid zich door kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, maatwerk en oprechte betrokkenheid. Dat zijn de kernwaarden van Zenzijn.
Mijn jarenlange ervaring leidt er toe, dat mijn massages steeds fijner afgestemd zijn op de wensen van de persoon die gemasseerd wordt. Of het nu gaat om een stevige anti-stressbehandeling, een heerlijke ontspanningsmassage of een energetische massage waarbij gevoel en emoties worden verkend,ervaring en afstemming zorgen voor het gewenste resultaat, een behandeling waarbij beide partijen met plezier van genieten en waarbij de behandeling ook resultaat heeft.
Wanneer het gaat om mindfulness en coaching, is mijn ervaring vanuit de opleiding en de praktijk mijn leidraad om zowel een fijne als inspirerende training aan te bieden. Zo ook bij de individuele coaching, waarbij de client zichzelf op een volstrekt veilige wijze kan ontlpooien.
Al deze ervaringen gebundeld, maakt dat ik met meer verdieping kan werken, omdat lichaam en geest nou eenmaal niet los van elkaar staan, maar echt met elkaar zijn verbonden. Deze verbinding komt daarom ook weer duidelijk terug in mijn massages.
Een totaalplaatje in een rustige en fijne setting.


Meer informatie vind je op www.zenzijn.comĀ 


Foto's van ZENZIJNZENZIJN in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Energetische massage
  • Klassieke en energetische massages
  • Mindfulness en coaching
  • Ontspanningsmassage

Werkzame personen

  • Vrouw