Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Diekmansweide 17
    7041 HC 's - Heerenberg
  • 06-10361227

BAGUS

De basis van de massages die BAGUS geeft, zijn volledige ontspanningsmassages. Je hele lichaam wordt door de massage geactiveerd, energie gaat weer stromen en er ontstaat een heerlijk ontspannen gevoel. Spieren en weefsels worden weer soepel en het creëert balans tussen lichaam en geest.

Ik geef de massages in principe aan mannen van iedere leeftijd. Afkomst, leeftijd, leefstijl, handicap, geaardheid, onvolmaaktheid, behaardheid… enz: voor mij is het geen enkel punt. Je hoeft alleen niet te vragen of ik uit de kleren ga, want dat is niet aan de orde. Voor de rest heb ik geen beperkingen voor wat betreft de invulling van de massage.

Je kunt de massage namelijk helemaal afstemmen op je eigen voorkeur zoals extra aandacht voor hand- en/of voetmassage, bil- of rug massage, gezichtsmassage, tantra, hotstone, lomi – lomi enz enz. .
Kenmerken van mijn massages:
* vakkundig,
* respectvol
* en voelbaar vanuit het hart.

Je kiest zelf voor de soort olie die gebruikt wordt (reukloos zoals druivenpit of hydrofiele olie, verwarmde of onverwarmde olie enz enz.. ) Er is altijd zachte achtergrondmuziek en als je wilt, maken we de ruimte extra warm. Na de massage wordt de overtollige massage-olie verwijderd zodat je je risicoloos kunt aankleden. Geniet nog even wat na op de massagetafel.

*NOTE:
Door huisartsen, ziekenhuizen en revalidatiecentra wordt steeds vaker een (Tantra)ontspanningsmassage aanbevolen bij prostaat- of erectieproblemen. Ik probeer hier zo goed mogelijk op in te spelen.


Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Hot Stone massage
  • Klassieke en energetische massages
  • Ontspanningsmassage

Werkzame personen

  • Man