Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Castorstraat 37
    5631 EL Eindhoven
  • 06-51202215

Magische Massage

* alleen voor vrouwen *

Ben je toe aan rust en ontspanning?

Heeft je lichaam behoefte aan aandacht?

Wil je genieten van de kracht van aanraking?

In deze hectische, stressvolle tijden is het belangrijk goed voor jezelf en je lichaam te zorgen. Ontspanning, aandacht en aanraking zijn essentieel voor ieder mens. Intuitieve massage is een mooie vorm om te ontspannen en in die behoefte te voorzien.

Maak daarom eens een afspraak voor een Intuitieve Chakra massage bij Magische Massage in Eindhoven. Deze behandeling heeft een heel ontspannende werking en draagt bij aan een goed gevoel over jezelf. Ook kunnen ze verlichtend werken bij bijvoorbeeld rugklachten, pijnlijke gewrichten en vermoeidheid.

Intuïtieve Chakra massage
De zeven chakra's zijn de belangrijkste energiecentra in je lichaam. De chakramassage bestaat uit een intuïtieve massage waarbij de chakra's één voor één aan bod komen. Ik stem me volledig af op de persoon en masseer vanuit m'n gevoel. Daardoor werkt de massage heel ontspannend.

Bij deze massage wordt soundhealing muziek gebruikt die afgestemd is op de chakra's. Ook wordt het licht in de kamer steeds aangepast aan de kleur van het te behandelen chakra. Je ligt onder een infrarood lamp die je lekker warmt houdt. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van massage-olie. Zo ontstaat er een magisch bad van klank, aanraking, licht en geur.

Bij de kennismakingsmassage is er een kort intakegesprek.
De behandeling duurt naar keuze 60 of 90 minuten.

Magische Massage is onderdeel van Life Alignment, een praktijk aan huis in Eindhoven. Deze bestaat sinds 2005 en ondersteunt mensen op verschillende manieren om meer balans en afstemming in het leven te creëren, d.m.v. Massage, Soundhealing en Coaching.

De massages van Life Alignment zijn uitsluitend gericht op vrouwen. Mannen zijn welkom voor een Sound Experience.


Foto's van Magische MassageMagische Massage in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Chakra massage
  • Intuitieve massage
  • Klassieke en energetische massages
  • Ontspanningsmassage
  • Zweedse massage

Werkzame personen

  • Man