sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Theresialaan 3
    5262 BK Vught
  • 073-6578416

Charisma Schoonheidssalon

Schoonheidssalon Charisma, "voor uiterlijke verzorging en innerlijke rust", Theresialaan 3 te Vught, tel. nr. 073-6578416. Gediplomeerd schoonheidsspecialist aangesloten bij de ANBOS. Cadeaubonnen zijn te verkrijgen voor elk bedrag of voor elk type behandeling. In de schoonheidssalon wordt gewerkt met natuurlijke - dierproefvrije - producten.
Voor de aangeboden massages, kijk op de website. Gespecialiseerd in bindweefselmassage.

Of je nu te veel taken en verantwoordelijkheden op je schouders hebt genomen, de druk voelt dat je steeds maar moet presteren, zit te dubben over een belangrijke beslissing, of je ergens zorgen over maakt, het leidt allemaal tot spanning. Vaak zet die spanning zich vast. De een krijgt dan pijnlijke plekken aan de binnenkant van z’n schouderbladen, een ander krijgt pijn in zijn rug of voelt de spanning in z’n nek als vermoeidheidspijn. Lichaam en geest werken sterk op elkaar in. Wanneer we te veel van onszelf vragen, zet het lichaam zich schrap.

Een massage geeft duidelijk een impuls tot een herstel van het innerlijke evenwicht, wat uiteindelijk een bijdrage zal leveren aan een stralend uiterlijk. Door de spieren die verkrampt reageren soepel te maken, ontspannen niet alleen die spieren, maar zul je ook mentaal weer een beetje ontspannen. Alles lijkt weer door te stromen. De meeste mensen voelen zich na deze massage dan ook als ‘herboren’.

Gespecialiseerd in Huidverbeteringsmassage, d.m.v. Bindweefsel- & Pincements-massage. Een combinatie van 2 verschillende technieken, die de celvernieuwing activeert. Uiteindelijke resultaat is dat de huid steviger en strakker is geworden, waardoor u er stralender uitziet!

Om alle klanten de gewenste rust en aandacht te kunnen geven die nodig is, wordt er bij Schoonheidssalon Charisma uitsluitend gewerkt op afspraak, met de mogelijkheid voor overdag of ’s avonds.


Foto's van Charisma SchoonheidssalonCharisma Schoonheidssalon in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Nee

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Bindweefselmassage
  • Ontspanningsmassage

Werkzame personen

  • Vrouw