sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Blauwe Reigersingel 59
    2496 HA 's-gravenhage
  • 015 8890441 of 0616626628

Gardenia Massage/Body In Balanz

Oosterse ontspanningsmassage voor vrouwen Pitjit - Japanse gezichtsmassage - Shiatsu - Stoelmassage. Ik kom bij u thuis, op het werk, hotelkamer, verzorgingstehuis, bejaardentehuis in Den Haag en omgeving.

Pitjit (Indonesische massage) is mij met de paplepel ingegoten. Ik leerde pitjitten van mijn moeder en oefende veel op mijn vader. Later volgde ik trainingen bij een erkende pitjit masseuse en heb ik mijn kennis uitgebreid met Japanse gezichtsmassage en shiatsu technieken.

Pitjit is een holistische massage en kent twee vormen: een stevige massage waarmee de doorbloeding goed op gang komt en blokkades in het lichaam worden losgemaakt. De ontspanningsvariant zorgt ervoor dat stress vermindert en dat uw lichaam en geest weer in balans komen. Na de massage ervaart u dat uw klachten vermindert zijn en voelt u zich energieker.

Mijn pitjit bestaat uit een massage van het hele lichaam, afsluitend met een kompres met balsem en cupping of ceroh (muntje schrapen) op verzoek. Ik masseer alleen met zelfgemaakte natuurlijke producten.

Een Japanse gezichtsmassage is een weldaad voor uw uiterlijk. Het is een massage van gezicht, nek en schouders waarbij ik ook de drukpunten op het hoofd en van het gezicht behandel. Dit zorgt voor een diepe ontspanning van uw gezichtsspieren. Hierdoor straalt u en oogt u jonger. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden deze massage een aantal maal te ondergaan.

Mijn stoelmassage bestaat uit een combinatie van pitjit en shiatsu.


Gardenia Massage/Body In Balanz in het kort

Massage aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Ja

Soort(en) massage

  • Japanse Gezichtsmassage
  • Ontspanningsmassage
  • Shiatsu
  • Stoelmassage

Werkzame personen

  • Vrouw