Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Henegouwenlaan 23
    5628 WK Eindhoven
  • 06-46342558

Praktijk Lian

Praktijk Lian biedt u een steuntje in de rug of gewoon een uurtje heerlijke ontspanning. In deze drukke tijden hebben veel mensen last van klachten op het gebied van lichaam en geest. U kunt bij mij dan ook terecht voor enkel een goed gesprek met een erkend NIP psycholoog, een massage of een combinatie van beiden.

Ik geef ontspannende massage volgens de klassieke technieken, met hotstones of kruidenstempels. Daarbij kan ik u helpen bij onder andere angsten, depressie, stressklachten, slaapproblemen en onverklaarde lichamelijke klachten. Ook behandel ik hoofdpijn en mensen met fybromyalgie. Door middel van massage en kinesio taping biedt ik uitkomst bij vele pijnklachten en blessures.

Naast volwassen behandel ik veel kinderen. Ook zij kunnen behoefte hebben aan een luisterend oor. Een massage is voor hen vaak een geweldige techniek om te relaxen en te leren omgaan met gevoelens. Bij de behandeling van kinderen besteed ik veel aandacht aan het kind als individu, maar ook de ouders worden nauw betrokken.

Voor (aanstaande) moeders heb ik een speciaal programma voor tijdens en na de zwangerschap. Voor niet iedereen is dit namelijk een periode die alleen maar leuk is. Er verandert veel en ik geef ondersteuning op psychologisch en lichamelijk gebied waardoor u van de zwangerschap kunt genieten. Wanneer het kindje er is kan ik u de technieken van de babymassage leren.

Praktijk Lian staat voor een persoonlijke aanpak en een moment voor uzelf. Mijn doel is dan ook niet voor niets dat uw wensen worden vervuld en u (weer) kunt genieten!


Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Nee

Massage op evenementen:

Nee

In het weekend geopend:

Nee