Bamboo & Sense


Kaprijkestraat 47 4826 CC Breda
0627395794 en 0625350763 Klik om te bellen

Over Bamboo & Sense

Bamboo & Sense

Wij zijn onlangs opgericht in Breda. Bamboo & Sense staat voor het proeven van de tropische natuur, rustgeving, gastvrijheid, kwaliteit en alles op basis van natuurlijke producten. Onze inrichting is helemaal in sfeer van bamboo met warme tinten die u in een ontspannen sfeer brengt. Bij ons beleeft u een moment van even helemaal geen verplichtingen, wij zorgen ervoor dat u als herboren de salon verlaat.

 

Onze visie...

Aanraking geeft ons het gevoel dat we gewenst zijn. Het geeft een besef van identiteit en draagt bij aan zelfvertrouwen en zelfrespect. Je wordt bewuster van je lichaam en kan het gevoel hebben dat je voeten steviger op de grond staan. Bij stress kan massage de lichamelijke gevolgen van die gespannenheid verminderen, de energie opnieuw in balans brengen en helpen de stress te verwerken. Massage trekt je uit je hoofd en helpt je om weer contact te maken met je lichaam, om te luisteren naar wat je lichaam zegt en zo het leven met al zijn spanningen beter aan te kunnen.

Last van?

Heb je last van steeds terugkerende klachten, zoals hoofdpijn, gespannen spieren, rug- en nekklachten? Voel je je futloos, gestresst en niet lekker in je vel? Bij Bamboo & Sense helpen wij de oorzaak van je klachten te vinden, afvalstoffen in je lichaam en emotionele ballast op te ruimen en jouw gezondheid vanuit de basis weer op te bouwen. Jouw weerstand en zelfhelend vermogen worden gestimuleerd, waardoor pijn en klachten kunnen verminderen of zelfs doen verdwijnen. Je voelt je energieker, fitter en meer ontspannen. je komt dichter bij jezelf en bent beter bestand tegen stress en invloeden van buitenaf.

Bamboo & Sense in het kort

Soort(en) massage

Hot Stone massage
Ontspanningsmassage
Stoelmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Bamboo & Sense


Kaprijkestraat 47 4826 CC Breda
0627395794 en 0625350763 Klik om te bellen