Balinese massage


Bovendijk 5 2295 RV Kwintsheul
06 11496916 Klik om te bellen

Geïnspireerd op Balinese massage
Persoonlijke afstemming
Holistisch-, balans-, chakra-, triggerpoint, lomi

Over Balinese massage

Balinese massage

Balinese massage is een combinatie van de meest effectieve massagetechnieken. Het is een massage met zachte strijkbewegingen, afgewisseld met stevige druk. Hierdoor worden ook de dieper gelegen spieren soepeler, en kunnen afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Er worden geen extreme rek-of kraaktechnieken toegepast. Na afloop van de massage voelt u zich als herboren, en aangenaam ontspannen.

De kunst van het loslaten in Azië

Diverse vormen van massage zijn afkomstig uit Azië. Dat is geen toeval. In Azië vindt men de juiste balans tussen lichaam en geest erg belangrijk. Massage wordt in Azië vaak toegepast als ontspanning na hard werken. Een goede massage heeft een algeheel heilzaam effect en kan verlichting geven bij diverse klachten die voortkomen uit o.a. stress. Piet Vromans heeft tijdens reizen naar Bali de kennis van de Balinese massage bij de bron gehaald, en weet uit de eerste hand wat een Balinese Massage tot zo'n optimaal heilzame ervaring maakt.

De waarde van massage olie

Balinese massage, maar in feite elke massage, kan extra prettig zijn door het gebruik van aromatische olie. Naast standaard olie is het mogelijk aromatische olie te gebruiken. Basisolie kan worden verrijkt met aromatische olie, afgestemd op uw huid- en lichaamstype. De olie is gemaakt uit plantenextracten. Deze worden door de massage opgenomen in de huid. Diverse soorten olie hebben elk hun eigen specifieke effect.

Triggerpoints en chakramassage

Specifieke spierklachten worden vaak veroorzaakt door triggerpoints, ofwel spierknopen. Tijdens de balinese massage komen deze triggerpoints aan bod, maar intensieve behandeling van triggerpoints verstoort de ontspanning omdat het soms pijnlijk kan zijn. Hiervoor is het goed een aparte triggerpointmassage te kiezen.

Voor wie meer behoefte heeft aan mentale verdieping en meditatie beveel ik van harte de chakra massage aan. Chakra massage heeft veel minder accent op behandeling van lichamelijke klachten en is een zachte massage. Maar: chakra massage raakt je ziel! Meer informatie hier over is te vinden op de website, of neem contact op via whatsapp of email.

Holistisch en energetische massage

Bij holistische massage is het uitgangspunt dat lichaam en geest één geheel vormen, en ook dat het functioneren van het lichaam uit een totaal bestaat en niet uit losse onderdelen. Het lichaam is van nature bereid zichtzelf te helen bij blokkades en kan goed functioneren als alles in balans is.

Een goede energie die vloeiden door het lichaam kan stromen maakt dat je een fit en energiek gevoel hebt. De holistische massage is er op gericht blokkades bewust te maken en op te heffen, zodat het lichaam kan ontspannen en de energie kan doorstromen.

Lomi lomi massage

Lomi lomi massage is eigenlijk met geen enkele andere massage te vergelijken. Afkomstig van Hawaii is deze massage gericht op zowel de spieren als het mentale deel. Simpel gezegd is het massage met de onderarm waarbij veel olie wordt gebruikt. Lees de website voor meer informatie.

Balinesemassage - ontspanning van lichaam en geest.

Foto's

praktijkruimte

Balinese massage in het kort

Soort(en) massage

Aromatherapie
Aromatouch massage
Balinese massage
Chakra massage
Deep Tissue
Energetische massage
Gezichtsmassage
Handmassage
Haptonomische massage
Holistic-Pulsing
Holistische massage
Hoofdpijnmassage
HSP-massage
Indiase hoofdmassage
Klassieke en energetische massages
Klassieke massage
Lomi Lomi massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Stoelmassage
Triggerpointtherapie
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Certificeringen

Massage van de zeven chakra's

Klassieke massage 1

Energetische Hoofdmassage

Klassieke massage 2

Klassieke Hoofdmassage

Haptische lichaamsmassage

Aroma therapie

Energetische Handmassage

Holistic Pulsing 1

HSP massage en de chakra's

Lomi Lomi massage advanced

Lomi Lomi massage

Metamorfose massage

Energetische voetmassage

Energetische symboolmassage

diploma holistische energetisch masseur

Balinesemassage, opleiding in Denpasar op Bali

Triggerpoint therapie

Artikelen

Energetische Massage

Energetische massage Oorsprong van energetische massage- Met name in het verre oosten zijn lang geleden diverse theorieën op gebied van gezondheid ontwikkeld in een tijd dat de medische wetenschap...

De sfeer van massage op Bali

Bali - Indonesië: Massage uit hart van Azië Indonesië moet je voelen wordt wel eens gezegd, en ik ben het ermee eens. Soms zijn dingen niet te omschrijven, zo ook de sfeer en de mystiek...

Tot jezelf komen is een hele kunst

Bij jezelf blijven is een hele kunst, zeker op dit moment. Waar wil jij naar kijken en luisteren, waar wil jij je mee verbinden?Alles is energie en dus een frequentie. Het is daarom belangrijk dat je...

Onze locatie

Logo Balinese massage

Balinese massage

Balinese massage


Bovendijk 5 2295 RV Kwintsheul
06 11496916 Klik om te bellen