Balance4yourbody.nl


Bontekamp 51 7721 VH Dalfsen
0622671940 Klik om te bellen

Over Balance4yourbody.nl

Van Top tot Teen beter in Balans.

De hectiek van alledag kan soms vastzitten in je lijf. Pijn in je schouders, last van stress, vermoeidheid of andere kwalen. Luister jij naar die signalen die je lichaam afgeeft?

Bij Balance4yourbody draait alles om balans. Mijn behandelingen zijn erop gericht om de energiebalans in jouw lijf te verbeteren of te herstellen. Het geeft weer nieuwe energie, ontspanning en verlichting van pijnklachten. In samenspraak met jouw bekijk ik je hulpvraag en stel ik een op maat gerichte behandeling op. Vaak is dit Voetreflextherapie in combinatie met Atlasmassage of een paar Access bars punten. Of Dorntherapie met een aantal Voetreflex grepen. Ook een Holstisch consult met coaching en klankschalen behoort tot de mogelijkheden!

In mijn praktijk gevestigd aan Bontekamp 51 in Dalfsen kun je los komen van de dagelijkse hectiek om daarna weer met hernieuwde energie de dagelijkse werkzaamheden aan te kunnen!

Op de website www.balance4yourbody.nl vind je informatie over mijzelf en mijn behandelingen. Kijk rustig rond. Via Instagram en Facebook houd ik je graag op de hoogte van mijn activiteiten.

Hartelijke groet,

Anja van Eldik

Foto's

Balance4yourbody.nl in het kort

Soort(en) massage

Access Bars
Atlasmassage
Babymassage
Bindweefselmassage
Breussmassage
Cupping
Cursus
Dorn therapie en breuss massage
Energetische massage
Manuele lymfe drainage
Stoelmassage
Voetreflexmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Balance4yourbody.nl


Bontekamp 51 7721 VH Dalfsen
0622671940 Klik om te bellen