Baan Dee Thaise massage


Nieuwstraat 18 5298 CL Liempde
0627333486 Klik om te bellen

Over Baan Dee Thaise massage

Welkom bij Baan Dee Thaise massage. Wij heten u graag van harte welkom in onze sfeervolle massagesalon te Liempde. In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een van de populairste salons in Brabant voor traditionele Thaise massage. Een gunstige ligging en vooral de kwaliteit van onze massages zijn hiervoor de redenen. Tegenwoordig is iedereen druk. Kom eventjes lekker ontspannen en uzelf ontrekken uit de dagelijkse stress. Geniet van een heerlijk moment voor uzelf……..
Baan Dee betekent letterlijk ” goed huis “. Een goed huis staat voor een gezellige en fijne plek. Daar staan wij voor. Een gezellige , fijne massagesalon met vriendelijke masseuses die top massages geven. Of u nu komt voor het behandelen van lichamelijke klachten of gewoon voor een lekkere ontspannende massage. Bij ons bent u in goede handen.
U vind onze massagesalon op minder dan 10 minuten rijden van Den-Bosch en Eindhoven. Het dorp Liempde ligt op 1km. van de snelweg A2. Kom langs of bel voor een afspraak. 06-27333486 Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur of in de buurt. Ons adres is Nieuwstraat 18 in Liempde.
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 11:00 – 21:00 uur. Zaterdag van 11:00 – 20:00 uur. Zondag zijn wij gesloten

Foto's

Baan Dee Thaise massage in het kort

Soort(en) massage

Hot Stone massage
Klassieke massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Stempelmassage
Thaise Yogamassage
Voetmassage
Voetreflexmassage
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Baan Dee Thaise massage


Nieuwstraat 18 5298 CL Liempde
0627333486 Klik om te bellen