Baan Chaba - Massage & Health


Herselsestraat 16 5708 XK Helmond

Over Baan Chaba - Massage & Health

Baan Chaba - Massage & Health is een massagesalon met goed opgeleide masseurs die diploma's hebben op Nederlands en internationaal niveau.

De massagesalon is gelegen in de wijk Brandevoort van de gemeente Helmond en is dus ook nog steeds goed te bereiken voor de plaatsen in de omgeving van Eindhoven.
Als je een afspraak gemaakt hebt is de salon geheel tot jou of jullie beschikking.
Bij Baan Chaba - Massage & Health bieden we de volgende behandelingen aan; Ontspanningsmassage, Thai Aroma Massage en Deep Tissue massage. Naast de massages kunt u ook genieten van onze unieke gezichtsbehandelingen.

In de salon wordt uitsluitend gebruikgemaakt van de zeer luxe producten van THANN, dit merk is zeer populair in Azië, Amerika en Scandinavië en nu dus ook verkrijgbaar in Nederland. THANN is gespecialiseerd in huid- en haarverzorgingsproducten en wordt gebruikt in luxe spa's van THANN zelf of in 5 sterren hotels en vliegveld lounges.
De THANN producten worden gebruikt voor alle behandelingen, maar ze zijn ook bij ons te koop! Lekker voor jezelf om thuis verder te genieten of een prachtig cadeau om aan iemand te geven.

Heeft u ook zin om even heerlijk te ontspannen? Bel ons of maak een afspraak via onze website

Tot ziens bij Baan Chaba - Massage & Health

Baan Chaba - Massage & Health in het kort

Soort(en) massage

Deep Tissue massage, Thai Aroma massage, Kindermassage,
Hot Stone massage
Ontspanningsmassage
Stoelmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Baan Chaba - Massage & Health


Herselsestraat 16 5708 XK Helmond