B-massages


Meikever 43 5692 VR Son en Breugel

Over B-massages

B-massages staat voor

Bewustwording- Beweging- Balans

Als holistisch integraal massagetherapeut ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaak van jouw klacht. Een "klacht" geeft ons veel informatie en nieuwe mogelijkheden waarin jij meer je authentieke jij kunt ervaren. Leven vanuit wie je bent!
Vanuit ons (ver)verleden dragen we patronen en gedachten bij ons welke ons hebben gebracht wie we nu zijn en soms maken we life events mee waar we tegen ons zelf aanlopen en bemerken dat deze patronen en gedachten niet meer helpend voor ons zijn. Dan mogen we daar afscheid van nemen, ze loslaten door deze helemaal te gaan zien en bedanken voor de veiligheid die ze ons hebben gegeven zodat we daar opnieuw richting aan ons leven kunnen gaan geven. Ik werk vanuit het moment; wat speelt er nu en ik nodig je uit al je emoties er te laten zijn of dat nu verdriet, angst, schaamte, schuld, plezier of genot is. Jij met alles in jou is welkom!
Tijdens een korte intake mag je vertellen en mag je mij ook bevragen als je dat fijn vindt.
In mijn praktijk zie ik veelal mensen met (faal)angsten, onzekerheden, instabiel voelen, onbegrepen en chronische fysieke klachten, intimiteits problematiek zoals vaginisme en erectiestoornissen, uitblijvende vader/ moeder wens, traumatische ervaringen, stress - en burnouts en depressieve klachten.
Het gebeurt dat in een proces van verandering je ook een tijdje minder goed zult voelen waarin je dan de weg naar boven weer gaat ontdekken. Dit zijn transities die we doormaken. In deze processen werk ik ook graag naast een psycholoog waar de reeds verworven inzichten kunnen worden doorleefd in het lichaam. Onze gedachten zijn sneller dan het lichaam waar alle informatie ligt opgeslagen. Het lichaam vertelt ons onze waarheid en heling kan daar plaatsvinden waar we zijn vergeten naar dat deel van ons aandacht te geven. Ik gun je weer jouw zelf te gaan voelen en daarmee een meer ontspannen jij zijn.

Ieder mens is unique. Gun jezelf te zien en te ervaren in al je emoties die jou jij maken en raak je zelf aan

Foto's

Ik ben Véronique

B-massages in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Bekkenmassage
Bindweefselmassage
Blije Mama Massage
Chronische pijn massage
Cupping
Deep Tissue
Energetische massage
Fibromassage®
Gezichtsmassage
Handmassage
Haptonomische massage
Healing
Holistic-Pulsing
Holistische massage
HSP-massage
Integrale holistische massage
Integratieve Massage
Intuitieve massage
Klachtgerichte massage
Klassieke en energetische massages
Klassieke massage
Lage rugpijn massage
Massage therapie
Naturistische massage
Ontspanningsmassage
Ouderenmassage
Pijn reducerende massage
Triggerpointtherapie
Voetmassage
Wellness massage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

B-massages


Meikever 43 5692 VR Son en Breugel