Artikel afbeelding

Tantra massage voor de vrouw

Sinds 1 September jl kun je bij Praktijk Christophe als vrouw een Tantra massage boeken.

Wil jij kennis maken met jou pure vrouwelijkheid?

Het effect van Tantra voor de vrouwelijkheid

“Een tantra massage heeft als doel om de sensuele energie en verbinding met je lichaam te vergroten, ongeacht je geslacht. Voor vrouwen kan het de volgende effecten hebben op hun vrouwelijkheid”

  1. Bewustwording: Tantra massages moedigen je aan om bewuster te worden van je lichaam, zowel fysiek als emotioneel. Dit kan helpen om een diepere connectie met je vrouwelijkheid te ervaren.
  1. Ontspanning: Het kan spanning in het lichaam verminderen en ontspanning bevorderen, wat kan bijdragen aan een positievere relatie met je eigen lichaam.
  1. Seksuele energie: Tantra massages richten zich vaak op het cultiveren en verspreiden van seksuele energie door het lichaam. Dit kan leiden tot een verhoogd gevoel van vitaliteit en een sterker bewustzijn van je seksuele zelf.
  1. Zelfacceptatie: Door de sensuele aanraking en de focus op bewustzijn kan een tantra massage bijdragen aan een grotere mate van zelfacceptatie en zelfliefde.
  1. Diepere verbinding: Het kan helpen om een diepere emotionele en energetische verbinding met je vrouwelijkheid en seksualiteit te creëren.

Het is belangrijk op te merken dat de ervaring van een tantra massage sterk afhankelijk is van de beoefenaar, je eigen intenties en je comfortniveau. Het is van cruciaal belang om een gekwalificeerde beoefenaar te kiezen die je grenzen respecteert en die zorgt voor een veilige en respectvolle omgeving voor de massage. Het doel van tantra is niet primair seksueel genot, maar eerder spirituele groei en bewustwording, inclusief een positieve relatie met je eigen vrouwelijkheid.

Wat mag je verwachten:

Een diepe energetische volledige lichaamsmassage, die tot 2 uur kan duren, helemaal voor jou. Gewoon ervaren hoe je lichaam en geest weer met elkaar verbonden worden door liefdevolle aanrakingen. Zonder dat er iets van jou wordt verwacht dan alleen te ontvangen en je er aan over te geven.

Mocht je een massage van mij willen ontvangen en is de afstand zodanig dat de integratie na de massage verstoord kan worden door de reis naar huis; boek dan een massage met ontbijt om maximaal te profiteren van het effect van de massage.

Deze optie is alleen mogelijk voor een massage in de avond na 19.30 uur

Wil je meer informatie of een massage boeken?

https://praktijkchristophe.simplybook.it/v2/

Op October 4, 2023