Artikel afbeelding

Maak bij Sanclatos kennis met de spirituele massage

Er zijn anno 2023 zeer veel verschillende massagevormen, elk geschikt voor andere doeleinden. Wellicht heeft u nog niet eerder gehoord van de spirituele massage; hier breng ik graag verandering in met behulp van dit artikel. Een spirituele massage verschilt van traditionele massagevormen, doordat u niet alleen gemasseerd wordt maar ook een healing krijgt. Hierbij zijn de krachten vanuit de bron en de hemel betrokken. Tezamen zult u meer rust ervaren en kunnen tal van blokkades worden doorbroken. In mijn moederland Brazilië is de spirituele massage al veel gebruikelijker, hier vindt u zelfs speciale ziekenhuizen die zich hieraan wijden. Ik breng deze bijzondere en complete massagevorm dus ook graag in Nederland onder de aandacht. Zo kunt u ook ervaren welke voordelen deze biedt. Mijn kennis vanuit mijn moederland combineer ik met een aantal erkende diploma’s en certificaten als masseur en therapeut. Beide kennisvlakken combineer ik graag tijdens mijn behandelingen.


Hoe werkt de spirituele massage?

Ik begin niet bij uw klacht, maar bij het scannen van uw lichaam. Hiervoor krijg ik kracht van de engelen, welke hun energie door mijn handen laten stromen. Met behulp van deze energie kan ik uw lichaam uitlezen. Ik voel onder meer gebeurtenissen uit uw heden en verleden, uw energievelden en uw chakra’s. Zelfs klachten die in vorige levens zijn ontstaan, zijn vanuit uw chakra’s door mij uit te lezen. Deze kan ik vervolgens behandelen zodat zij u niet meer in de weg zitten. Ook al wist u niet dat u hier mee kampte, het zal als een enorme opluchting voelen als deze blokkades of negatieve energieën verdwenen zijn. Tijdens een spirituele massagesessie werk ik met verschillende natuurlijke materialen zoals kruiden, olies, homeopathische middelen, planten en kristallen. Hierdoor blijf ik dicht bij de natuur, aangezien alles op aarde hieruit afkomstig is.

Bij welke klachten is de spirituele massage geschikt?

Doordat alles in het lichaam met elkaar verbonden is, kan deze massage worden toegepast bij allerhande klachten. Voorbeelden van klachten die door een spirituele massage verholpen kunnen worden zijn een burn-out, trauma, vermoeidheid, stress, spirituele problemen of een depressie. Een goed voorbeeld waarbij ik u kan helpen is wanneer u contact heeft met het hiernamaals. Ik heb al vele cliënten behandeld die te maken hadden met energieën van overleden dierbaren. Door mijn gave kan ik u helpen om uw dierbare rust te geven of een boodschap aan u over te brengen. Schroomt u dus niet om contact met mij op te nemen als u denkt hiermee te maken te hebben!

Interesse in de spirituele massage?

Neemt u bij interesse contact op met Sandra dos Santos, eigenaresse van praktijk Sanclatos. Mijn bedrijf stamt uit 2018. Daarnaast heb ik al zeer veel ervaring opgedaan in het geven van spirituele massages, zowel in mijn geboorteland Brazilië als hier in Nederland. Al van jongs af aan kwam ik erachter dat ik een gave had, welke ik graag inzet om mijn medemens te helpen. Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij mij terecht. Meer informatie over mij en mijn werk kunt u vinden op mijn vermelding of op mijn website www.sanclatos.nl. U kunt ook direct telefonisch contact met mij opnemen via 06-26393931.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk! Woont u niet in de buurt van Tegelen? Dan kan ik u ook met behulp van een videoconsult helpen.

Op July 3, 2023