Artikel afbeelding

Tot jezelf komen is een hele kunst

Bij jezelf blijven is een hele kunst, zeker op dit moment. Waar wil jij naar kijken en luisteren, waar wil jij je mee verbinden?
Alles is energie en dus een frequentie. Het is daarom belangrijk dat je jezelf omringt en voedt met de frequentie die jou laat stralen en groeien. Alles wat jouw frequentie omlaag brengt mag je negeren. Dat is niet voor jou.

Maar hoe doe je dat dan?

Er zijn meerdere manieren. Het is maar net wat werkt voor jou.
Soms heb je gewoon een hulpje nodig, een klein zetje. Het bewustzijn is er al, maar je hebt moeite om je los te maken van de dagelijkse dingen.
Om je zuivere zelf, je ziel, te laten spreken is er maar één manier.

Kom tot jezelf!

Laat de mening of gedachte van anderen je niet laten meeslepen of laten beïnvloeden. Daarom moet je niet naar mij luisteren, of naar wie dan ook. Je moet alleen naar jezelf luisteren.
Ik kan je slechts de aanzet geven. Een massage is daar een mooie manier voor:

  • Geef je over aan de totale ontspanning.
  • Laat de gekozen muziek bij je binnenkomen.
  • De geur van de olie brengt herinneringen in je naar boven.

Het totaal stelt je in staat de wereld om je heen even lost te laten:

Quiet the mind

Schakel je gedachten even uit, maak je even vrij van de verplichtingen en van wat iedereen en de maatschappij van je verwacht en wat eigenlijk vooral als ballast en verplichtingen voelt.
Voel de vloeiende bewegingen van de massage. Laat de muziek bij je binnenkomen terwijl de heerlijke geur van de olie je gedachten overal heen laat dansen.

Nieuwe energie komt naar je toe, je realiseert je wat je eigenlijk werkelijk zoekt, zou willen, wat voor jou eigen echt belangrijk is in het leven. Laat de inspiratie tot leven komen.

Enigszins verdwaast hoor je na een tijdje dat de massage klaar is. Langzaam landt je weer op deze wereld, met al zijn verplichtingen en verwachtingen.

“En wat is er nu eigenlijk veranderd?” zegt de kritische kant van je dan.

Echter – een onwerkelijk gevoel heeft zich even van je meester gemaakt. Je ziel heeft gesproken, en dat is zuiver. Zuiver voor jou.

Geloof me, je ziel spreekt, maar je ziel schreeuwt niet. Je moet stil zijn om te luisteren. De nacht na de massage, de dagen daarna, de weken daarna – je ziel heeft gesproken en nieuwe inzichten komen naar voren. Soms meteen, soms langzaam.

De oplossing heb ik je niet gegeven, die geef je zelf. De oplossing die voor jouw werkt.

Maar wellicht heb ik je met de massage wel dat kleine zetje kunnen geven dat je nodig hebt, om je ziel te laten spreken.

Wees stil en luister goed.

Op August 20, 2021