Artikel afbeelding

Je gezondheid en relatie op de eerste plaats!

Door het coronavirus staat de hele wereld op zijn kop. Veel mensen met obesitas en andere aandoeningen komen in het ziekenhuis en nog erger overlijden of blijven langdurig klachten houden. Ook relaties eindigen door ruzies en heftige woordenwisselingen. In deze rare tijden wordt duidelijk dat er maar 1 ding echt belangrijk is: gezondheid van lijf en relatie.

Voorkom dat je door besmetting ziek wordt door het coronavirus en dit weer overdraagt aan anderen. Dat is nu onze hoogste prioriteit. De kans op besmetting is altijd aanwezig, en daardoor kunnen we niet voorkomen dat anderen besmet raken. Belangrijk is om je lichaam hier goed op voor te bereiden. Het optimaal functioneren van je immuunsysteem is daarbij essentieel. Reset Lifestyle is deskundig in het versterken van je immuunsysteem en het optimaliseren van je relatie met jezelf en met je partner.

Wij willen jouw/jullie graag op weg helpen in deze periode om jouw/jullie leefstijl te veranderen. Niet voor korte tijd maar langdurig.

Je leefstijl als medicijn

Reset Lifestyle is een een centrum voor leefstijl verandering en relatie boosting. De naam 'Reset Lifestyle' verwijst naar een omschakeling van de leefstijl, die leidt naar een gezonder lijf. Gezonde voeding en leefstijl zijn de sleutel naar het oplossen van veel gezondheidsklachten. Onze deskundige coaches en therapeuten helpen je om op natuurlijke wijze weer terug in balans te komen en te blijven. Niet alleen gezondheid door voeding, maar ook gezondheid in je relatie staat bij ons centraal

Vanuit onze praktijk helpen we mensen, die vaak al jarenlang last hebben van hun gezondheid. Zij hebben meestal al veel geprobeerd, maar niets helpt echt. Of mensen die al tijden (zware) medicijnen gebruiken en hier heel graag van af willen. Met onze unieke aanpak waarbij wij leefstijl als medicijn inzetten, hebben wij al veel mensen van hun gezondheidsklachten afgeholpen.

Op September 13, 2020