Artikel afbeelding

Cadeaubon van € 25,00 voor een rug of voetmassage, van 30 minuten

Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapie biedt een Cadeaubon van € 25,00 voor een rug of voetmassage, van 30 minuten bij Praktijk Meuleman Integrale Lichaamstherapeut te koop . Een ideaal cadeau.

https://www.praktijkmeuleman-massagetherapieapeldoorn.nl

De bon is ook via de webshop te bestellen (exclusief 3,50 kosten ) . Indien de bestelling bij de Praktijk wordt opgehaald - na afspraak hierover - wordt het bedrag van € 3,50 niet in rekening gebracht.

( Therapeutische -) Behandelingen

In de 1e consultbehandeling tussen therapeut en cliënt wordt afgesproken en vastgelegd met welke behandelvorm wordt gewerkt. Dit kan om één type behandelvorm gaan of een combinatie van behandelvormen. behandelvormen. Hieronder ziet u deze terug: Voetreflexologie, Triggerpointtherapie , Fybromyalgie-massage, Massage en Kanker, Bindweefselmassage, Meridiaan-massage, Ontspannings-massage, Energetische massage, Holistische Massage.

Deze behandelvormen kunnen ook ambulant worden aangevraagd. Uw Therapeut neemt dan een mobiele tafel en/of beensteun mee. Er zijn dan wel reiskosten ( 0,19 per km boven de Tariefprijs Behandelvorm) , aan verbonden.

De kosten van een behandeling van 60 minuten bedraagt € 60,00.

De Kosten van een behandeling van 45 minuten bedraagt € 45,00. In deze laatste variant worden echter minder behandelaspecten gebruikt.

U kunt telefonisch ( 055-3664028 ) een afspraak maken , of via de website met de Praktijk.

Op January 1, 2020