Artikel afbeelding

Aromatherapie

Wat is aromatherapie massage

Bij een aromamassage wordt gebruik gemaakt van een basisolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd.

De samenstelling kan per persoon verschillen omdat de te gebruiken olie wordt afgestemd op de client en het doel van de massage. Een aromamassage heeft een diepere werking dan een gewone massage omdat ze ook op de psyche doorwerkt. De aroma’s spelen een centrale rol. Je ziet, hoort, ruikt, voelt en denkt weer helderder.

Voor de massage zal dus eerst gevraagd worden wat de verwachting van de massage zal zijn en zal er rekening gehouden worden met eventuele voorkeur of allergieën.

Voor wie is aromatherapie massage

Aromamassage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene stressklachten en tal van andere lichamelijke of geestelijke klachten.

Ook tijdens de zwangerschap kan de massage gegeven, dit om o.a. de zwangerschapsstriemen te verlichten of zelfs te voorkomen. Ook als babymassage is aromamassage geschikt. De baby zal tot rust komen en het immuunsysteem wordt versterkt.

Maar ook wanneer je gewoon eens fijn wilt ontspannen is aromamassage zeker een aanrader.

De behandeling

Deze ontspannende behandeling bestaat indien gewenst, uit een volledige lichaamsmassage.

Op April 30, 2019