sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikel afbeelding

Fibro Reset Methode®

Onze Fibro - Reset Methode.

De meest voorkomende klachten bij fibromyalgie zijn pijn-vermoeidheid-slaapstoornissen- stijfheid en kunnen verminderen door een aantal behandelvormen. Die, al dan niet in combinatie met elkaar, er voor kunnen zorgen dat je beter met de klachten om zal kunnen gaan. Dit betekend dat de behandeling bij iedereen weer anders zal zijn.

Wij hebben een traject ontworpen dat jou de opstap geeft naar een fijner bestaan met fibromyalgie, zelfs genezing zou uiteindelijk jou doel kunnen zijn.

Wij willen je als kennismaking het volgende aanbieden:

Een gratis en vrijblijvend intake gesprek + een pijn reducerende massage of een diepe slaap massage € 25.00.

Het complete Fibro-Reset Traject:

Wij stellen samen een plan van aanpak op, geheel op jouw afgestemd.

Een traject duurt 8 weken en je zult mooie stappen maken die je vertelt doen staan. Echter er is 1 voorwaarde, je moet er echt voor gaan, pas dan zal je resultaten kunnen verwachten. Wat gaan wij samen met jouw doornemen?

* FibroMassage®
* Voeding
* Life-Style
* Voedingssupplementen
* Beweging

Een Fibromassage® zoals wij hier aanbieden bestaat uit 2 onderdelen en overleggen met jouw welke het best bij je past:

Fibromassage® pijnbestrijding

Hierbij concentreren we ons niet (alleen) op de tenderpoints, deze zijn immers om een diagnose fibromyalgie vast te stellen. Wij kijken ook naar andere pijnlijke gebieden. Wij adviseren voor dit deel van de Fibromassage® dat het van belang is dat deze bij herhaling wordt gegeven. De intentie van deze Fibromassage® gaat in zeer nauw overleg met jou en wordt ingezet op de gebieden die bij aanvang van de massage de meeste pijn veroorzaken. Jij geeft zelf aan welke gebieden dit betreffen. Fibromassage® duurt maximaal een uur omdat jij er niet bij bent gebaad om langere tijd aangeraakt te worden op pijnlijke plekken. Ook al zal je merken dat deze vorm van massage de spanning uit de pijnlijke gebieden terstond wegneemt en de pijn verzacht of zelfs voor het moment doet verdwijnen.

Fibromassage® bij slaapstoornis

Onderzoek heeft uitgewezen dat 74% van de mensen met fibromyalgie te kampen hebben met een slaapstoornis. De fibromassage® die we hiervoor toepassen is een ritmische en langzame massage en is gericht op totale ontspanning.  Samen gaan we kijken wat voor jouw de goede frequentie is want niet iedereen reageert hetzelfde  op de behandeling.  Wij geven bij een slaapstoonis bij voorkeur de fibromassage®  laat in de middag of in de avonduren.. Desnoods komen wij tegen een extra kleine vergoeding bij je thuis voor deze massage.

Vestiging Zuid-Holland Praktijk Santhee: Midden-Delfland, Delft wordt er € 10,00 extra in rekening gebracht. Buiten deze plaatsen, wordt € 10,00 + € 0,21 per km extra in rekening gebracht. De maximale afstand vanaf Den Hoorn is 50 km.

Vestiging Brabant Praktijk Sui Sanitatem: Made, Drimmelen, Den Hout, Helkant, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Wagenberg en Terheijden wordt er € 10,00 extra in rekening gebracht. Buiten deze plaatsen, wordt € 10,00 + € 0,21 per km extra in rekening gebracht. De maximale afstand vanaf Made is 50 km.

Hoofd side

Copyright © 2012-2018 Santhee  info@santhee.com

Op August 16, 2019