Ontspanningsmassage - Kwaliteit in aanraking

Je wordt met aandacht aangeraakt. Dat creëert een veld van zorgzaamheid en acceptatie. Je mag zijn zoals je bent. Niets hoeft anders te zijn. Je mag alle verplichtingen, alle drang om te presteren, alle overdenkingen loslaten. Beetje bij beetje kom je tot rust. En het wordt stil in je hoofd. Gevoelens, emoties en gedachten die opkomen zijn welkom en kunnen deel worden van de ervaring. Door deze toe te laten, kan je dichter bij jezelf komen en meer inzicht in jezelf ontwikkelen. In de veilige ruimte die ontstaat, krijg je ruimte om je hele lijf te voelen. Elk deel van je lichaam krijgt aandacht. En als vanzelf ga je dieper ademhalen. Je komt tot leven. Als gevolg daarvan kan er meer energie door je lijf stromen.

Mijn visie

Kwaliteit van aanraking

De kwaliteit van aanraking heeft mijn prioriteit. Daarom beweeg ik met zorg en aandacht, soms zacht, soms stevig, maar altijd met bewustzijn. Ik streef naar een gevoel van geborgenheid, dat je helpt jezelf totaal over te geven en ultieme ontspanning te ervaren.

Persoonlijke aandacht

Tijdens en rondom de sessies kies ik voor een persoonlijke benadering. Jouw verhaal doet er toe. Jouw verlangens en behoeften zijn voor mij de belangrijkste leidraad. Zonder therapeutisch te worden, besteed ik aandacht aan wie jij bent, op een menselijk niveau.

Aanvoelen wat nodig is

Elk mens is anders, elke dag is anders. Daarom werk ik niet met vaststaande patronen of riedeltjes. De hoge kwaliteit aanraking wordt versterkt door een intuïtief aanvoelen van wat jouw lijf nodig heeft. Hier. Nu. En dat heeft effect op je voor en na de sessie.

Persoonlijke ontwikkeling

Ik heb ontdekt dat lichaamswerk kan bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling. Daarom creëer ik een ruimte waarin alle emoties en belevingen welkom zijn. Dit kan inzichten opleveren die je leven structureel veranderen.

Op July 24, 2018