Artikel afbeelding

AromaTouch Therapie DoTerra

doTERRA’s AromaTouch™ techniek

doTERRA’s AromaTouch™ is een massage techniek om doTERRA’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug tot aan de voeten.

De toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De essentiële oliën doen zijn werk.

Wat kan de AromaTouch Techniek voor u doen?

De massage bevat vier stappen: stress vermindering, versterken van uw immuunsysteem, ontstekingen in uw lichaam verminderen en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase). Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 etherische oliën gebruikt. Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van doTERRA zult u tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest. Gemasseerd worden rug, nek en hoofd. De massage duurt ongeveer 45 minuten en is zeer ontspannend.

Welke oliën worden er gebruikt en voor welk doel?

Stress vermindering > Balance en Lavendel

Versterken van uw immuumsysteem > Melaleuca en On Guard

Ontstekingsremmend en spierontspannend > AromaTouch en Deep Blue

Homeostase > Wild Orange en Peppermint

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen. Door de zachte manier van behandelen.
Deze techniek is vooral zeer geschikt voor mensen met reuma, chronische pijnen, burn-out en stress. AromaTouch heeft ook een positief effect op het slapen en is zeer ontspannend. Een cadeautje voor jezelf.

Op May 17, 2018