Artikel afbeelding

Genieten van je leven.

Genieten van je leven!

Je gaat genieten en krijgt rust in je leven als je een onbewust leven verandert in een bewust leven. Op deze manier ben je het gevoel kwijt dat alles aan je voorbij raast zonder dat je ergens van kunt genieten.

Hoeveel meer kun je op jezelf vertrouwen als je niet steeds wordt gehinderd door onbeduidende gevoelens die je onzeker maken.

Hoe fijn is het om te weten wat je lichaam jou te vertellen heeft zodat jij je niet meer in de steek gelaten hoeft te voelen door jouw lichaam. De onduidelijke pijnen die je dagelijks beperken zijn binnen afzienbare tijd minder of helemaal weg als je een poosje hulp krijgt om er achter te komen wat jouw lichaam jou te vertellen heeft.

Heb je weleens gedacht over hulp en begeleiding?

Van:

  • iemand die tijd voor jou heeft en bereid is om jouw verhaal aan te horen?
  • iemand die belangstelling heeft voor wat jou in jouw leven bezig houdt en je, naar aanleiding daarvan, verrijkt met tips over hoe het misschien gemakkelijker kan zodat je lichamelijke klachten draaglijker worden of mogelijk zelfs verdwijnen? Of kan helpen de betekenis van je onrust te achterhalen?
  • iemand die jou de spiegel voor wilt houden en met jou mee wilt kijken wat er dan te zien valt?
  • iemand die je helpt om de juiste vragen aan jezelf te stellen om er achter te komen hoe het nu verder moet?
  • iemand die tegelijkertijd helpt jouw lichaam op orde te brengen of te houden door een voetreflexologie behandeling, magnetiseren en/of massages zodat jij je al snel ontspannen kunt voelen?
  • iemand die je helpt meer energie over te houden zodat je deze energie kunt gebruiken voor je zelfgenezend vermogen?
  • of iemand die met magnetiseren en een rustige op jouw afgestemde massage, jouw bijstaat bij het herstel van een ernstige ziekte of zware operatie en daarbij ook nog te tijd neemt om jouw verhaal aan te horen en dat gewoon bij je thuis op je ziekbed.

Er werd al menig succes gehaald met hoofdpijn, migraine, nek- en schouderklachten, fibromyalgie klachten, ernstige menstruatieklachten, maag- en darmklachten, slijmbeurs ontsteking/aandoeningen, vermoeidheid, rouwverwerking en begeleiding bij herstel na behoorlijk ingrijpende operaties. Of voelde men zich fijn geholpen bij het duiden van onbestendige gevoelens.

Op August 16, 2019